Uhapšena i Zorana Marković, bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije!

U akciji MUP-a uhapšeno je 79 lica koja su budžet Srbije oštetila za 100 miliona evra. Među uhapšenima i "krupne ribe", bivši ministri, predsednici opština, biznismeni, kao i bivša direktorka za borbu protiv korupcije

  • 99

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, danas je na konferenciji za novinare povodom hapšenja 79 osoba zbog korupcije, izjavio da je među njima i bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije sa inicijalima Z. M. što ukazuje da je reč o Zorani Marković.

ŠTETA 100 MILIONA EVRA: U akciji protiv KORUPCIJE uhapšeno 79 OSOBA, među kojima je i 7 bivših ministara!

Prema rečima Nebojše Stefanovića, među izvršenim krivičnim delima su i pranje novca, zloupotreba službenog položaja, primanje i davanje mita, zloupotreba sa javnim nabavkama.

Uhapšeni zbog korupcije su oštetili budžet za oko 100 miliona evra.

Podsetimo, među uhapšenima su Slobodan Milosavljević, bivši ministar trgovine, turizma i usluga u prethodnoj vladi, kao i poznati srpski biznismen, vlasnik "Beohemije", Željko Žunić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    26. decembar 2015 | 15:45

    Bravo Vučiću

  • Borko

    26. decembar 2015 | 11:55

    Obraduje me kad citam da je neko uhapsen koji je vodio borbu protiv korupcije a u stvari radio za korupciju. Bravo za nasu policiju.

  • travka

    26. decembar 2015 | 20:26

    Zoranu u ćorku da bude kuvarica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA