PIJAN UKRAO KAMION PUN MLEKA, PA SE SURVAO U JARAK: Nišlija napravio haos na magistralnom putu (FOTO)

- Prodavac na pumpi mi je skrenuo pažnju da mi se vozilo kreće. Nisam mogao da verujem svojim očima. Odmah sam pozvao policiju i krenuli smo za njim – kaže vozač kamiona Ivan Todorović

  • 6

Jedan dvadesetčetvorogodišnji Nišlija ukrao je jutros kamion sa mlekom firme "Milkhouse" koji je bio parkiran na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Niš–Zaječar. Samo tri kilometra dalje na putu ka selu Matejevac sleteo je kamionom u jarak, a policija je utvrdila da je vozio pijan jer je u krvi imao 1,87 promila alkohola.

OVAKVU FONTANU JOŠ NISTE VIDELI! Evo šta radi GOSPODIN ČOVEK kada se napije (VIDEO)

Kako saznajemo, nesvakidašnja krađa se dogodila jutros oko 3:45 časova kada je vozač kamiona Ivan Todorović ušao na pumpu a natoči dizel. Lopov je primetio da je Todorović u kamionu ostavio ključeve, ušao u kabinu i pobegao.

- Prodavac na pumpi mi je skrenuo pažnju da mi se vozilo kreće. Nisam mogao da verujem svojim očima. Odmah sam pozvao policiju i krenuli smo za njim – kaže Todorović.

Lopov se uputio ka Matejevcu ali je na ulazu u selo sleteo s puta. Kamion je skoro potpuno uništen a stradala je i roba.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Pretrpeli smo veliku štetu, kamion je vredan petnaest hiljada evra a unutra je bilo četiri tone robe. Ogromna šteta za našu firmu – požalio se Todorović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kradljivac je prošao bez povreda, pokušao je da pobegne ali ga je policija uhvatila. Niška Policijska uprava je saopštila da će protiv njega biti podneta prekršajna prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju ali i krivična zbog kradje kamiona.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlaja

    6. februar 2016 | 17:40

    Hahahahahahah... Kakav car! Pravda za nisliju.

  • Vlada

    6. februar 2016 | 17:51

    To ce osiguranje da plati. A ovi klipani se smeju. Gazda treba da ih popali

  • Krsta

    6. februar 2016 | 18:58

    Da ostavi ključeve od firming kamiona.....svašta može. Da.se.dogodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA