Polomljena stakla na prostorijama SNS u Zrenjaninu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u ranim jutarnjim satima obavili uviđaj, kako bi počinioci bili pronađeni

  • 40

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu saopštio je danas da su na prostorijama te stranke polmljena stakla.

VUČIĆ: Ako potpišemo ugovor o Železari, građani će već sledeće godine živeti bolje!

- U noći između petka i subote izvršen je ''vandalski napad'' na prostorije Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, pri čemu su polomljena stakla od strane, za sada, neidentifikovanih lica - navedeno je u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu najoštrije osuđuje ovakav vid napada od strane političkih neistomišljenika, motivisanih mržnjom prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, navedeno je u saopštenju.

- Ovaj događaj nas neće zaustaviti u borbi za moderniju i uređeniju Srbiju i Zrenjanin u kojima nema opravdanja za nasilje. Vodimo poštenu kampanju, pri čemu nam je osnovni cilj bolji život naših sugrađana, od strane kojih imamo apsolutno poverenje i podršku, jer ujedinjeni možemo sve - poručio je Gradski odbor SNS u Zrenjaninu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u ranim jutarnjim satima obavili uviđaj, kako bi počinioci bili pronađeni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA