SRUŠIO SE HELIKOPTER: Letelica potpuno uništena, pronađeno 11 mrtvih (VIDEO)

Nesreća se dogodila zapadno od Bergena, drugog po veličini grada u Norveškoj

  • 0

Norveške spasilačke službe objavile su da je helikopter sa 13 ljudi koji se danas srušio kod zapadne obale te zemlje potpuno uništen i da je nađeno 11 tela.

Portparol Centra za spasilačku koordinaciju južne Norveške rekao je za nacionalnu televiziju NRK da je među putnicima bio po jedan britanski i italijanski državljanin, dok su ostali bili Norvežani.

Ranije danas kod zapadne obale Norveške srušio se helikopter, a nekoliko osoba se moglo videti u okeanu, kako je javila danas stanica TV2, pozivajući se na izjavu svedoka.

ZAPALIO SE HELIKOPTER I PAO: Nema preživelih u Tenesiju!

- Helikopter je potpuno uništen. Spasilačke službe čine sve što mogu da pronađu žive ljude - rekao je portparol Centra za spasilačku koordinaciju južne Norveške.

Agencija AP prenela je da se u helikopteru nalazilo 14 osoba. Kako se navodilo, helikopter je nasukan kod jednog malog ostrva, preneo je Rojters.

- Još uvek nismo pronašli nijednog preživelog. Još uvek tražimo - rekao je za Rojters znaničnik lokalne policije koji organizuje operaciju Morten Kronen.

Nesreća se dogodila zapadno od Bergena, drugog po veličini grada u Norveškoj.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA