TAJNI ŽIVOT BAHATIH ŠEIKA: Zavisni su od seksa, droge i skupih automobila i hotela (FOTO)

Smrt šeika Rašida razotkrila je koliko lude i raskošne živote zaista vode arapski bogataši

  • 9

Smrt princa Rašida krajem prošle godine pružila je uvid u način života arapskih plejboja koji svakog leta preplavljuju Zapad kako bi pobegli od vreline Bliskog istoka, a pritom troše mnogo novca.

TRODNEVNA ŽALOST U EMIRATIMA: Preminuo sin vladara Dubaija! (FOTO)

Princ Rašid bio je najstariji sin vođe Dubaija, šeika Mohameda. Kraljevska porodica se nadala da će nakon smrti tridesettrogodišnjeg princa prestati višegodišnje spekulacije o tome da li je Rašid bio zavistan od droge i seksa, piše Express.

Priče o životu šarmantnog i glamuroznog princa Rašida dolazile su iz slike koju je on predstavljao javnosti: blistav život ispunjen lepim ženama, brzim automobilima i konjskim trkama.

Navodna ponašanja nekih arapskih plejboja izašla su na svetlo kada je saudijski princ Majed Abdulaziz Al-Saud bio optužen da je pokušao da natera svoju zaposlenu na oralni seks, nakon čega je utvrđeno da je u stvari pokušavao da nagovori pet žena da spavaju sa njim.

Foto - Ilustracija: Profimedia Foto - Ilustracija: Profimedia

Nekoliko nedelja pre toga, šeik Kalid Bin Hamad al-Tani, iz vladajuće porodice Katara, pobegao je iz SAD zbog optužbe da je svojim ferarijem jurcao kroz Los Anđeles.

London je glavno mesto zabave

Stanovnici Londona su navikli na ovakvo ponašanje mladih šeika. Milioneri iz Katara, Saudijske Arabije, Kuvajta i Ujedinjenih Arapskih Emirata posećuju ovaj grad tokom letnjih meseci, kada svojim skupim automobilima preplave londonske ulice.

Većina ovih mladića je starosti između 21 i 25 godina. U London dolaze da se opuste jer kući žive prilično strogim životom, pa se ovde izluduju tokom leta- priča Danijel Halvort koji im je na raspolaganju dok su u Londonu.

Uglavnom odsedaju u nekretninama koje oni ili njihova porodica poseduju, ili u hotelu Dorčester, jer se ispred njega nalazi veliki parking na kome mogu da izlože sve svoje limene ljubimce.

Sve što žele, mora da bude odmah, sutra je prekasno - priča Halvort o tome koliko su zaista zahtevni klijenti.

Foto: news.qq.com Foto: news.qq.com

Ni žene nisu imune na trošenje

Iako život na visokoj nozi uglavnom iskuse samo muškarci, i žene iz kraljevskih porodica su sklone trošenju po evropskim prestonicama. One ipak pre idu u Pariz zbog šopinga, a odsedaju u hotelima Džordž V i Plaza Atene.

Princeza Maha bint Mohamed bin Amed al-Sudairi, svastika pokojnog kralja Abdulaha, pokušala je da pobegne iz pariskog hotela Šangri La sa pet zvezdica, nakon što je sa svojom svitom zauzela 41 hotelsku sobu na čak pet meseci. Za sobom je ostavila račun koji je iznosio više od 7 miliona dolara. Navodno je neko iz kraljevske porodice izmirio račun u narednih 48 sati, ali je Mahi zauvek zabranjeno da napusti Saudijsku Arabiju.

Šeik Rašid je na sličan način pao u očevu nemilost, kada je 2008. godine navodno bio umešan u ubistvo. Zbog ovog skandala je izgubio pravo da bude naslednik, pa je njegovo mesto preuzeo mlađi brat šeik Hamden. Priča o ubistvu nikada nije dokazana.

Mlade generacije i dalje nastavljaju sa ludim zabavama, brzim automobilima i raskošnim životom.

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    27. jul 2016 | 18:19

    Ajde sada ih kao malo kritikujmo.Ma nije meni zao sto oni to rade,nego sto ja ne mogu,a znao bi

  • Nino

    27. jul 2016 | 18:37

    Drze se teskog islama, svoje zene nikom nedaju, tudje uz lovu tamane, uzivaju ko bogovi a njihov muslimanski narod se siri po svijetu gladan.

  • Boban

    27. jul 2016 | 18:57

    Sve po islamskom. Sex, droga, alkohol. Au ne alkohol, to je haram. Bolje brza kola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA