≫ 

UČESNIK "PAROVA" PAO ZBOG DROGE: Policija privela Marka Perovića i njegova dva druga

Policija je lične podatke uzela od Mladena Vuletića, bivšeg učesnika "Parova" i Denisa Đ. koji je bio u društvu Perovića

  • 18

Beranac Marko Perović (27), bivši učesnik rijalitija "Parovi", priveden je u beogradsku policiju jer je kod njega nađen paketić marihuane. On se u interventnoj policiji branio da je droga za ličnu upotrebu.

- On je zaustavljen zbog provere. Prilikom pretresa kod njega je nađena kesica sa drogom. Bio je sa još dvojicom prijatelja koji osim ličnih dokumenata nisu imali ništa kod sebe - kaže sagovornik Alo-a upoznat sa ovim slučajem.

Policija je lične podatke uzela i od Mladena Vuletića, bivšeg učesnika "Parova" i Denisa Đ. koji je bio u društvu Perovića.

Perović je za kratko vreme postao jedan od najskandaloznijih učesnika ovog rijalitija, Jednom prilikom je priznao jednom od učesnika da planira da ima seks sa jednom od cimerki, kao i da će "povući crtu".

Njegov prijatelj, Mladen Vuletić proveo je tri godine u zatvoru zbog pljačke banke u Podgorici 2011. godine. Tokom boravka u zatvoru štrajkovao je glađu više od sedma dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    2. septembar 2016 | 10:06

    Sve pohvale Maricu na odabiru takmicara i ,,voditelja`` na daleko cuvenog rijalitija. Pa zar ovaj blud i razvrat da nam deca gledaju. SRAM DA TE BUDE.

  • Veveritza

    2. septembar 2016 | 09:09

    Ovo je baš ponižavajuće. Za marihuanu.

  • mia

    2. septembar 2016 | 13:53

    Ma umislio jado da je bitan,cuj voditelj, bas mu se vidi na faci da ima veze sa paketicima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA