≫ 

NEZAPAMĆENA NESREĆA NA PETROVARADINU: Teretnim kamionom uleteo - u kuću! (FOTO)

Vozač koji je upravljao kamionom je tom prilikom povređen i pričinjena je velika materijalna šteta

  • 10

Teretni kamion uleteo je danas u 10.20 sati u kuću u Reljkovićevoj ulici u Petrovaradinu. Vozač koji je upravljao kamionom je tom prilikom povređen i pričinjena je velika materijalna šteta.

Pripadnici novosadske vatrogasne brigade intervenisali su na licu mesta i izvukli kamiondžiju iz vozila, a policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem, piše Alo.

TEŠKA NESREĆA KOD ZRENJANINA: Šleper uleteo u kuću nakon što je vozač umro za volanom (FOTO)

Podsetimo, na toj deonici puta odvija se teški teretni saobraćaj jer ona predstavlja obilaznicu za kamione oko Novog Sada odakle preko novosadskog Žeželjevog mosta prelaze u Petrovaradin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saramakas

    12. septembar 2016 | 12:55

    "vozač kamiona nije ozbiljnije povređen" Da je meni uleteo kamionom u kuću itekako bi bio. Kamiondžije su lutajuća mina na putu, voze kao manijaci, em prebrzo em ne poštuju saobraćajne propise, posebno pravila prvenstva prolaza.

  • Andja

    12. septembar 2016 | 13:35

    O nicemu se oko Novo Sada ne vodi racuna.Sta smeta ovoj vlasti da sredjuje puteve po Vojvodini.Pogledajte put Banstol Karlovci, Sramota, nemaju za parce puta, prometnije nemoze biti.Eto sta vise da se kaze.

  • Gogi

    12. septembar 2016 | 15:46

    Problem je što se teretna vozila ne preusmeravaju na auto-put, već se kreću prema Rumi i Inđiji, po putu koji je napravljen pre više decenija, ali je žila-kucavica prema Sremu i RS, i prolaze kroz naseljena mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA