ŠPIJUN ČEDO ČOLOVIĆ ODREKAO SE HRVATA: Iznenadićete se kad vidite šta je napisao u svojoj izjavi

Iako ima dvojno državljanstvo,srpsko i hrvatsko, svestan situacije u kojoj se našao, Čolović je 6. septembra izjavio da ne želi nišata da ima sa Hrvatima

  • 6

U izjavi koju je Čedo Čolović svojeručni napisao šest dana nakonj što su ga operativco BIA uhapsili u Beogradu zbog sumnje da je špijunirao za "komšije", bukvalno je zahtevao da se Hrvati više ne mešaju u njegov slučaj.

BRITANCI POSLE HAPŠENJA HRVATSKOG ŠPIJUNA ČEDE: Odnosi Srbije i Hrvatske na najnižem nivou od 1995. godine

Iako ima dvojno državljanstvo,srpsko i hrvatsko, svestan situacije u kojoj se našao, Čolović je 6. septembra izjavio: "Ovim putem se izjašnjavam da ne želim da se o mom boravku u Okružnom zatvoru u Beogradu obavesti konkzularno odeljenje Republike Hrvatske u Beogradu."

"SVE SAM ISPRIČAO, SAMO MI SPASITE PORODICU": Čedo Čolović u strahu da neko ne ubije njegove najmilije!

Čolović je odmah posle hapšenja priznao da je radio za Hrvate.

– BIA ima sve podatke o obaveštajcima sa kojima je Čolović sarađivao. Ispričao je ko su mu saradnici, kakve infoemacije je dobijao, kome ih je slao. To je razlog zašto je Čolović dobio minimalnu kaznu od tri godine zatvora, iako je za ovo delo zaprećena kazna od 15 godina robije – objašnjavaju sagovornici za "Srpski telegraf".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr. [ΞΧΞ]

    15. septembar 2016 | 14:49

    Covece, sta li su ti to radili kad si sve otkucao, dok se Evropa bori sa Abdeslamom i slicnim pohapsenim vodjama terorista DŽIHADA da makar kazu " A "?!?!?

  • dodo

    15. septembar 2016 | 14:22

    E Čedo, Čedo.... Sta bi sada rekli Ilija i Djuro Čvorovic!!!

  • Nidzo

    16. septembar 2016 | 11:34

    A šta se to o Srbiji kao ne zna? Strani naručioci koju god "tajnu" iz Srbije požele oni je i dobiju. Bilo vojnu, ekonomsku...Pitanje je samo naknadne za koju će se nešto prodati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA