≫ 

Vučić se izvinio kamermanima RTS, ali i oni njemu

Kako za Danas nezvanično kažu zaposleni u Radio-televiziji Srbije, kamermani česti pričaju međusobno, što može da bude iritantno i da dekoncentriše goste i novinare

  • 27

Buka kamermana u studiju RTS izazvala je premijera Srbije Aleksandra Vučića da usred intervjua koji se uživo prenosio reaguje i utiša ih.

VLADA SRBIJE SE SELI U KASARNU: Ministri zbog ušteda sele kabinete u vojni objekat pored niške auto-pijace!

Kako za Danas objašnjava Dragan Bujošević, direktor RTS, kamermani su razgovarali i to je navelo premijera da reaguje. On navodi da se premijer posle emisije izvinio kamermanima, zato što ih je upozorio, a i kamermani su se izvinili predsedniku Vlade zato što su bili glasni.

Vučić i Dačić predstavljaće sutra Srbiju na Generalnoj skupštini UN u Njujorku

Kako za Danas nezvanično kažu zaposleni u RTS, ovakve situacije u živim emisijama nisu neuobičajene. Tačnije, kamermani često pričaju međusobno, što može da bude iritantno i da dekoncentriše goste i novinare. Sagovornici danasa zato razumeju reakciju premijera.

PLATA U SRBIJI NAREDNE GODINE 450 EVRA: Premijer očekuje za dve godine još veću!

Oni navode da kamermani obično bivaju upozoreni tokom reklama ili u pauzama snimanja. Međutim, u nedelju uveče, tokom intervjua sa premijerom, to nije bilo moguće učiniti, jer nije bilo reklamnog bloka.

(Telegraf.rs / Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaka

    20. septembar 2016 | 09:10

    Nasi kamermani NIKADA ne pričaju medjusobno zato što- 1. Imaju slušalice na ušima, udaljeni su jedno od drugog, komunikaciju mogu imati samo sa režijom. Medjutim, u ovom slučaju, besni zbog svog finansijskog položaja u odnosu na menadžment kuće koji kući nosi petostruko i više veće plate od nosilaca programa, našli su način da “trezormajstoru” skrenu pažnju na stanje u JMU RTS. O tome niko ne piše, a zašto?- razmislite.

  • Esenes Botić-Sendvički

    20. septembar 2016 | 09:05

    Tako se izvinuo i žandarmima iz Niša, pa oni dobiše svoje. Kamermanima savet, nek odmah krenu da traže posao...

  • Makarije

    20. septembar 2016 | 08:31

    Nekada smo se smejali Albaniji i Severnoj Koreji gde tv vesti pocinju sa "dobro jutro...dobro vece gospodine predsednice"!SADASNJOST,Srbija u 21 veku!Svaki dnevnik,vest ili bilo sta pocinje sa "premijer AV..."NAPREDOVALI smo nema sta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA