Manijak usred BELA DANA upao u kuću i silovao 59-godišnju ŽENU

U sredu oko 15 časova, u kuću Ž.Đ. iz sela Staro Nagoričan je uleteo D.V. ( 42 ) i odmah se bacio na iznenađenu i uplašenu ženu

  • 3

U makedonskom selu Staro Nagoričane blizu Kumanova D.V. (42) je u sredu silovao 59-godišnja ženu Ž.D.

Ne sluteći ništa, Ž.D. koja je u to vreme bila sama u kući, obavljala je uobičajene kućne poslove. Odjednom, negde oko 15 časova, u njenu kuću je uleteo D.V. ( 42 ) i odmah se bacio na iznenađenu i uplašenu ženu. Uz upotrebu fizičke sile, kako je kasnije saopštila policija, „prisilio ju je na obljubu, vršeći i druga polna dejstva“.

Nije saopšteno šta joj je manijak sve radio. Kada ju je nasilnik konačno ostavio na miru i otišao, žena je smogla snage da ode do policijske stanice u Starom Nagoričanu i prijavi silovanje i sve drugo šta joj je nasilnik radio.

Nedugo potom, oko 16.20 časova, policajci su pronašli i uhapsili siledžiju D.V, a ekipa SUP iz Kumanova je izvršila uviđaj u kući žrtve.

(D.J. / Foto: Ilustracija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. septembar 2016 | 22:57

    STOP NASILJU = STOP SILOVANJU !!!

  • momazver

    23. septembar 2016 | 12:30

    ...a zato moja drži vrata od kuće -otključana...

  • rest

    23. septembar 2016 | 16:30

    Ja odveo zenu da radi lekarski pregled potreban za dobijanje dozvole za posedovanje oruzja a lekari nikako da se nacude sto zena hoce dozvolu za oruzje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA