DEVOJČICA ODRŽALA POTRESAN GOVOR NA KOJI SU SVI ZANEMELI: Svi su se naježili kad su čuli njene reči (VIDEO)

- Sramota je što su naši očevi i naše majke ubijeni, i što ih više ne možemo videti. Sramota je što sada možemo samo da ih posetimo na groblju - rekla je devojčica i plakala

  • 4

Zijana Olifant (9) je govorila pred gradskom skupštinom u Šarlotu , a ovaj trenutak će svi prisutni dugo pamtiti. Snimak njenog govora je obišao svet i privukao veliku pažnju javnosti sa ciljem da ih pokrene i natera na razmišljanje.

POLICAJCI U AMERICI UBILI JOŠ JEDNOG CRNCA: Iz džepa je izvadio nepoznati predmet, a onda su počeli RAFALI (VIDEO)

Nakon nedelju dana od stravične pucnjave u kojoj je nastradao Afroamerikanac u Šarlotu, mala Zijana je izašla pred ljude da kaže šta ima. Pre nje su govorile hiljade ljudi o policijskoj odgovornosti i tražene su ostavke, a onda je mališanka rekla svoje.

- Mi smo Afromamerikanci i ne bismo smeli da se ovako osećamo. Sramota je što su naši očevi i naše majke ubijeni, i što ih više ne možemo videti. Sramota je što sada možemo samo da ih posetimo na groblju - rekla je sa suzama u očima.

Protestanti su zahtevali pravdu nekoliko dana nakon što je Kit Skot ubijen od strane policije, iako nije bilo naoružan, kako tvrde svedoci. Policija, sa druge strane ima dokaze da je bio naoružan, i da je pištolj pronađen na mestu zločina.

- Sve što želimo je da imam ista prava kao drugi ljudi, i da nas tretiraju na isti način. Bila sam pomalo nervozna, ali sam odlučila da ipak odem tamo i kažem im kako se osećam. Bila sam emocionalna, jer me stvari koje sam ispričala jako pogađaju. Zato sam počela da plačem -rekla Zijana u intervjuu nakon škole, narednog dana.

Mnoge poznate ličnosti i mediji iz celog sveta su delili ovaj video na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    29. septembar 2016 | 13:44

    Prokleta da si Ameriko !!!

  • ATIMUS

    29. septembar 2016 | 14:12

    Sramontno sto tvoj tata voli da krade sramotni je sto tvoj tata voli da ometa i zagorcava drugima zivot ...sramotno je sto su te tvoi afroamerikanci poslali da branis takve sramotne ljude sto misle sko du crnci da mogu sramotno da se ponasaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA