≫ 

JEDVA ŽIVI OD BOLOVA: Majka Jelene Marjanović sve gore!

Zorici Krsmanović se pogoršalo stanje sa jetrom i žučnim putevima, zbog čega joj je koža požutela i beonjače su dobile drugu boju

  • 13
Jelena Marjanović, Zorica Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Zdravstveno stanje majci ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, Zorici Krsmanović (53), pogoršano je. Ona leži na VMA gde se o njoj brine tim lekara, a sumnja se da se kancer proširio i dodatno metastazirao na druge delove tela.

ZORAN PLAKAO PORED JELENINE MAJKE: Molio Zoricu Krsmanović za oproštaj

- Zorica se pre Jeleninog ubistva lečila od kancera grlića materice, a odskora joj se stanje naglo pogoršalo. Koža joj je požutela jer joj se iskomplikovalo stanje sa jetrom i žučnim putevima, a i beonjače su joj dobile drugu boju.. Zbog toga pije jake lekove kako bi joj se poboljšalo stanje jer ima jake bolove. Loša joj je krva slika i smršala je - rekao je izvor koji dobro upućen u celu situaciju.

"SMIRI SE, PREBIĆU TE": Zoran urlao na Jelenu pred jedan nastup, novi svedoci tvrde

Njoj su uvećane i žlezde na stomaku, a nakon primanja kontrasta joj je pozlilo, a koji je dobila zbog snimanja stomaka.

ZORAN JE GUŠIO JELENU, NIJE JOJ DAO DA DIŠE: Radnica iz kioska svedočila o Marjanovićevoj bolesnoj ljubomori

- Samo da ozdravi da bi imao ko da čuva njenu unuku Janu i da bi makar saznala ko joj je ubio ćerku - rekli su prijatelji porodice.

(Telegraf.rs / Izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    29. septembar 2016 | 19:23

    Nije u redu da iznosite u javnost podatke iz medicinskog kartona ove nesretne žene!!! Dovoljno je da znamo da je teško bolesna i da li se stanje popravlja ili poboljšava! Pišite šta trenutno rade istražni organi u vezi rasvjetljavanja ovog monstruoznog ubistva i da li uopšte rade!? Dokle se stiglo sa onim "pješke" istraživanjem? Otkrivanje i privodjenje zakonu monstruma je jedini način kojim se može ublažiti sav bol i jad ove žene! Budimo ljudi!Pravda za Jelenu!

  • Xxxl

    29. septembar 2016 | 19:00

    I nakon toliko vremena stoji se u mjestu.A sta reče Vučić kad su bili izbori"znamo ko je ubio Jelenu i odmah poslije izbora ubica će biti uhapšen".Koliko ima vremena da su izbori prošli???????

  • lena

    29. septembar 2016 | 19:33

    ne morate detaljno da nam objasnjavate kako joj se bolest siri .niste strucni za to .pokusajte da pomognete u okviru vasih mogucnosti da se ubice konacno nadju iza resetaka .bilo koja vest nije vazna, samo prava vest ce doci do pravih citaoca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA