≫ 

PANČEVAC DEAKTIVIRAO BOMBU, PA ODLETEO U VAZDUH: Najluđa greška u montaži, svi se smeju ovom snimku (VIDEO)

Pripadnik Kontradiverzione ekipe ušao je u rupu u kojoj se nalazi bomba kako bi je deaktivirao, ali je ona odjednom - EKSPLODIRALA!

  • 9

Na TV "Pančevo" emitovan je video-prilog o deaktiviranju bombe koja je pronađena na groblju u Banatskom Novom Selu. Snimak je privukao veliku pažnju javnosti ne zbog ozbiljnosti situacije, već zbog apsurdne greške montaže.

Upala je dečku U SOBU i videla je njegovu RUKU u gaćama i odmah se smorila, a tek kada provalite ŠTA se stvarno događa!

- Nakon dojave da se na samom ulazu u groblje u Banatskom Novom Selu nalaze tri neaktivirane ručne bombe, policija je blokirala ovaj deo sela, kako bi radnici Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova, identifikovali i nesmetano otklonili ovu eksplozivnu napravu - kaže u prilogu novinarka.

Međutim, kada je novinarka izgovorila poslednju reč u prilogu, prikazan je pripadnik Kontradiverzione ekipe kako ulazi u rupu u kojoj se nalazi bomba, a onda je došao i najzanimljiviji deo snimka - EKSPLODIRALA JE BOMBA!

Ispostavilo se da je prilog ovoliko zapao za oko javnosti zbog greške montaže i uredništva, koji su "zaboravili" da u snimak ubace deo kada pripadnik Kontradiverzione ekipe napušta prostor u kom se nalazi eksplozivna naprava.

Pogledajte video-prilog koji je nasmejao Pančevo i celu Srbiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasper

    14. oktobar 2016 | 13:30

    Sta je ovde smešno?

  • brana

    14. oktobar 2016 | 13:38

    Ne znam sta je ovde smesno?!Meni je ovo vise za brigu obzirom da je neka budala ostavila tolike bombe na takvom mestu...

  • Vukmir

    14. oktobar 2016 | 13:12

    Sta je ovde smesno???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA