ODLIČNI USLOVI ZA VOZAČE: Danas bez većih zastoja i gužvi na svim putevima u Srbiji

Vozače očekuju pogodni vremenski uslovi za vožnju, osim u nekim delovima Vojvodine gde su najavljene padavine

  • 1

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, dok se u toku dana manji zastoji mogu očekivati u zonama radova, saopštio je AMS S.

Vozače očekuju pogodni vremenski uslovi za vožnju, osim u nekim delovima Vojvodine gde su najavljene padavine, a samim tim i mokri i klizavi kolovozi na koje treba obratiti više pažnje.

Veći oprez u vožnji zahtevaju i deonice kroz stenske useke i klisure, gde zbog čestih temperaturnih razlika dolazi i do česte pojave odrona, koji znatno utiču na bezbednost u saobraćaju.

AMS S podseća da vozila od 1. novembra do 1. aprila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

(Telegraf-rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. novembar 2016 | 08:55

    Za putnicki nema zadrzavanja,a teretni sto ceka po 10 sati to nikog nije briga i niko nenamerava nesto da preuzme da bi islo brze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA