DANICA PRONAŠLA SLIKE SVOJE ĆERKE NA FEJSBUKU NEPOZNATOG ČOVEKA, a pored njih stajale su zastrašujuće reči (VIDEO)

Ona je čitav slučaj prijavila Fejsbuku ali oni nisu ništa uradili po tom pitanju. Istakli su da je sa njegovim profilom sve u redu i da zadovoljava standarde Fejsbuka

  • 11

Danica Paterson je mama devojčice Brajli i uvek je bila veoma ponosna na svoju ćerku, pa je objavljivala njene slike na Fejsbuku. Međutim, 2015. godine se dogodilo nešto što ju je prilično potreslo. Nepoznati muškarac Ramon Figaroa je postavljao slike njene ćerke na svoj Fejsbuk profil.

Dijana iz Kragujevca je snimila ceo svoj porođaj i okačila ga na Fejsbuk: Ovo je za buduće mame i samo hrabre muškarce (VIDEO)

- Moja porodica živi na različitim stranama države, pa je ovo jedini način da vide moju ćerku. Mislila sam da je moj profil zaključan ali nisam znala da objave mogu da budu javne - rekla je ova mama.

Slike njene ćerke bile su na profilu potpunog stranca iz Njujorka, koji je njenu ćerku predstavljao kao svoju, pa je čak i napisao da on i njegova ćerka izgledaju kao pravi blizanci.

- Ovako ona izgleda kada ustane ujutru. Dok sam je slikao rekla mi je tata prestani - pisalo je iznad slike.

Ona je čitav slučaj prijavila Fejsbuku ali oni nisu ništa uradili po tom pitanju. Istakli su da je sa njegovim profilom sve u redu i da zadovoljava standarde Fejsbuka, podsetio je index.hr.

Majka je istakla da je čitava situacija bila prilično čudna i da joj nije bilo jasno zašto je taj čovek ovo uradio.

Kada mu je poslala poruku Ramon ju je blokirao. Onda je majka prijavila slike svoje devojčice Fejsbuku, a potom su to uradili i njeni prijatelji.

Fotografije su ubrzo bile uklonjene, a ubrzo i profil Ramona Figaroe. Danica je rekla da se neće ovde zaustaviti već da će isterati ovu bizarnu situaciju do kraja.

Ova priča iako iz 2015. godine ponovo je dospela u žižu javnosti kao upozorenje roditeljima da pripaze kada slike svoje dece postavljaju na Fejsbuk, jer može da se desi da se nađu u istoj situaciji kao i ova mama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojislav

    13. decembar 2016 | 16:03

    Ko vas tera da postavljate slike svoje porodice nemorate se slagati sa mojim stavom moja porodica je moja privatnost

  • Zexi

    13. decembar 2016 | 17:37

    Moja supruga i ja smo ugasili svoje fb profile, i mogu vam reci da mnooogoooo mirnije i opustenije zivimo! Necete verovati koliko "mnogo" nam je ostalo prijatelja sa fb, da smo i dalje u kontaktu!!! Sta reci...

  • M .A.

    13. decembar 2016 | 16:39

    Sta ce vam Fejzbuk uopste to je Samo Gubljenje Vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA