Dragan Jovanović Gidra sahranjen juče na groblju u Novom Sadu

Od Jovanovića su se juče oprostili porodica, kao i brojni prijatelji. Na večni počinak ispraćen je uz pesmu Džeja Ramadanovskog “Nedelja”, koju je odsvirao tamburaški orkestar

  • 0

Dragan Jovanović Gidra, koga je Stevan Josić, radnik obezbeđenja novosadskog lokala “Moja kafanica”, nasmrt pretukao u sredu ujutru, sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Uhapšen i saučesnik: Policija privela osumnjičenog za pomaganje u ubistvu Dragana Jovanovića Gidre

Od Jovanovića su se juče oprostili porodica, kao i brojni prijatelji. Na večni počinak ispraćen je uz pesmu Džeja Ramadanovskog “Nedelja”, koju je odsvirao tamburaški orkestar.

Dan pre Gidre na istom groblju je sahranjen i njegov prijatelj Dario Roklicer, koga je Josić takođe nasmrt pretukao drvenom palicom. Ubici je određen jednomesečni pritvor, kao i Miroslavu Kneževiću, koji se sumnjiči da mu je pomogao posle zločina, prenosi Alo.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Osumnjičeni Josić na saslušanju nije izneo odbranu, pa pravi motiv tuče ispred lokala, koja se pretvorila u dvostruko ubistvo, zasad nije poznat. Navodno je tuču zbog muzike izazvao Roklicer, dok policija ispituje i navodnu osvetu, pošto je Josićevog kolegu Jovanović ranio u jednom obračunu pre osam godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA