≫ 

DOGODILO SE NAJGORE: Dragutin (17), za kojim je tragao čitav Beograd, pronađen je mrtav

Porodica je nestanak sina prijavila policiji 25. oktobra, ali su u cilju njegovog bržeg pronalaska vest o nestanku objavili i na Fejsbuku.

  • 15

Telo mladića Dragutina Radovanovića (17), koji se od 25. oktobra vodio kao nestao, pronađeno je na levoj obali Dunava, a sumnja se da je skočio s Brankovog mosta.

DRAGUTIN (17) OSTAVIO OPROŠTAJNU PORUKU: Devojci je napisao ove reči i nestao! (FOTO)

Kako saznaju beogradski mediji, beživotno telo je izbacila reka pre dvadesetak dana, a nakon izvršene obdukcije i potvrde njegovog identiteta, Dragutin je sahranjen na groblju na Bežanijskoj kosi.

AKO VIDITE DRAGUTINA, JAVITE ODMAH POLICIJI: Ispratio devojku na autobus, pa nestao (FOTO)

Da podsetimo, on je je kobne večeri bio na komemoraciji svom drugu koji je izvršio samoubistvo. Bio je u društvu devojke Dijane, s kojom se rastao kod Doma omladine i potom krenuo ka Novom Beogradu.

Posle toga joj je napisao potresnu poruku, u kojoj je najavio da će se ubiti.

- Budi jaka. Ne dozvoli da propadneš. Nastavićeš dalje bez mene. Ono što želim jeste da zoveš odmah Doru. Potrudi se da kevu i Doru sačuvaš. Moja poslednja želja je da budem sahranjen kraj njega. Izvini, oprosti mi, molim te. Na kraju svega, znam da ništa ne može da se promeni. Tako da ne odgovaraj ovde. Zovi znaš već koga - napisao je Dragutin u SMS, posle čega je isključio telefon.

Porodica je nestanak sina prijavila policiji, ali su u cilju njegovog bržeg pronalaska vest o nestanku objavili i na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    30. decembar 2016 | 14:10

    Sta ne razumete?!Dragutin je bio divno dete.I nije u pitanju nikakva sekta!Pa razmislite malo gde zivimo.U zemlji gde najbolje prolaze nevaspitani,bahati,nekulturni,neobrazovani...da jos nabrajam?I mi odrasli se pogubimo u ovom glibu a ne mladi ljudi.Strasno!Dragutine ,neka te andjeli cuvaju.

  • Profesionalac.

    30. decembar 2016 | 11:44

    Sta je sa danasnjom omladinom?dal je moguce da im neko ispira mozak?

  • brana

    30. decembar 2016 | 11:00

    Zalosno.Jedan mlad i dragocen zivot je otisao zbog nerazumevanja i nesnalazenja u ovoj ludnici koju nazivamo zivot,tuga.Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA