Sreda iz porodice Adams nije više u crnom: Sada je nežna plavuša koja se udala u belom (FOTO) (VIDEO)

Sudeći po fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, Kristina je zadržala neobične navike lika koji je tumačila

  • 2

Kristinu Riči (37) svi pamtimo po ulozi Srede u kultnoj seriji "Porodica Adams", gde se pojavila kao jedna od najtalentovanijih glumica iz svoje generacije. Sada je majka i supruga, ali zanimljivo je da se i dalje ponaša kao devojčica iz serije.

Tarzan na srpski način: Kako su jedan trgovac i učenik Bogoslovije snimali film o kralju džungle

Iako je oduvek bila simpatična, Kristina se transformisala u pravu divu, koja i te kako ume da ponese i najgracioznije večernje toalete.

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams) on

Najveći šok za sve one koji su verno pratili seriju najverovatnije je Kristinina slika sa venčanja u beloj venčanici. Da li ste ovo mogli zamisliti dok ste je gledali kao devojčicu koja nosi samo crno.

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams) on

Devedesetih nas je momentalno osvojila svojim neodoljivim i neobičnim smislom za humor u seriji koju su mnoge generacije obožavale.

Sudeći po fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, Kristina je zadržala neobične navike lika koji je tumačila.

Na velikom platnu se pojavila i pre Adamsovih, kada je igrala sa Šer i Vinonom Rajder u filmu "Sirene", davne 1990.

Slavu je kasnije stekla ulogama u brojnim filmovima kao što su: "Paranoja u Las Vegasu", "Prozak nacija", "Uspavana dolina", "Crvenkapa", "Penelope", "Miranda" i mnogim drugim.

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams) on

Atraktivna glumica je i dalje veoma harizmatična, duhovita i prelepa, a svojim talentom nastavlja da gradi karijeru u Holivudu - ne samo kao glumica, već i kao rediteljka, scenaristkinja i producentkinja.

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams) on

Pored toga, aktivna je na društvenim mrežama gde se često šali na račun svoj visine, te postavlja duhovite fotografije kako bi pokazala koliko je zapravo mala.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA