Nezapamćena tragedija u Austriji: Slađana krenula za boljim životom, pa poginula u teškoj saobraćajki

Udes se dogodio 20. aprila, a život je, pored Slađane, život izgubio i jedan muškarac (33), za sada neidentifikovan

  • 2

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Austriji kod Linca, poginula je Slađana Banić (36) iz Apatina, dok se lekari i dalje bore za život Velimira Manojlovića iz Sombora, vozača kombija u kome se ona nalazila.

Dragana iz Beča u suzama: Čekala sam sestru iz Apatina, ali onda su došla 2 nepoznata muškarca. Njihove reči su me slomile

Udes se dogodio 20. aprila, a život je, pored Slađane, život izgubio i jedan muškarac (33), za sada neidentifikovan.

Ostali putnici dobili su lakše povrede.

- Do nesreće je došlo kada je vozač kombija iz nepoznatih razloga skrenuo sa pouta i udario u zaštitne stubove. Zatim su na to vozilo udarili kamion sa bugarskim tablicama i još jedno vozilo. Naleteli su, jer nisu videli u mraku katastrofu na putu - prenosi austrijski mediji.

Prema pisanju Informera, nesrećna žena je pošla da radi u Austriju.

Printskrin: oe24.at Printskrin: oe24.at

- Odlazila je tamo već nekoliko puta, a u posao negovateljice uvela je i svoju sestru. Nju je tamo trebalo da zameni. Cela porodica je u šoku - ispričala je za Informer prijateljica sestara.

Kako tvrde svi prijatelji i poznanici, Slađana je bila izuzetna osoba, vesela i energična. Živela je sa roditeljima, penzionerima.

- Obožavala je sestrinu decu i sa njima je provodila sve svoje slobodno vreme. Radila je kao gerontodomaćica i svi su je voleli. U želji da pomogne porodici, pošla je u inostranstvo - kaže Slađanina rođaka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    24. april 2017 | 08:56

    Ово је шок за све који су знали дивну девојку.Само нам остаје поздрав с њом,и успомене на њу.Почивај у миру драга Слађо,и нека те Анђели чувају.С породицом смо,у њиховом болу.

  • Vuksna

    24. april 2017 | 09:16

    А на слици врањански камион???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA