≫ 

"Tajm" zamolio Trampa da skloni lažnu naslovnicu iz kancelarije (FOTO)

Tramp se inače nekoliko puta našao na naslovnici “Tajma“, ali tokom svoje političke karijere

  • 0

Uramljena kopija lažne Trampove naslovne strane u “Tajm“ magazinu okačena je u pet Donaldovih golf klubova, od Floride do Škotske. Sada je magazin “Tajm“ zamolio aktuelnog predsednika SAD da ukloni pet lažnih naslovnih strana iz svojih klubova, prenosi Gardijan.

Donald Tramp izabran za ličnost godine magazina "Tajm" (FOTO)

Naime "Vašington Post" je u utorak objavio da je Trampova naslovna strana u "Tajmu" sa naslovom - "Šegrt Donalda Trampa je pravi televizijski hit", koja visi u Mar-a-Lagu lažna.

Iz "Tajma" su poručili da to izdanje iz marta 2009. godine pripada glumici Kejt Vinslet, kada je propraćen njen uspeh na dodeli Oskara i da se ta Trampova slika nikada nije našla u njihovom časopisu, prenosi telegraph.co.uk.

Tramp se inače nekoliko puta našao na naslovnici “Tajma“, ali tokom svoje političke karijere, a koliko je na to ponosan svedoči činjenica da je i te naslovne strane uramio, pa se one mogu videti u njegovoj radnoj sobi u Njujorku, ali i u Beloj kući.

Printskrin: Twitter Printskrin: Twitter

- Pogledaj moju sliku u "Tajmu". Kakav napredak. Zar nije sjajna slika? Bilo mi je jako zabavno -  rekao je Tramp jednom reporteru prošle godine.

Drama oko Trampove lažne naslovnice preselila se i na Tviter, gde se povela burna rasprava.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA