UŽAS U POŽAREVCU: Zapalio ljubavnicu, pa sebe! (FOTO)

Staniša M. (52) polio je lepkom za parket i zapalio Nadicu M. (50), a potom isto učinio i sebi. Lekari u Urgentnom centru u Beogradu se bore za njihove živote

  • 5

Nadica M. (50) iz Požarevca i Staniša M. (52) iz Ravništa kod Kučeva prebačeni su u Urgentni centar u Beogradu, u stanju životne ugroženosti, jer su im tela zahvaćena opekotinama drugog, trećeg i četvrtog stepena.

Požarevačka policija potvrdila nam je ovaj slučaj, ali bez iznošenja detalja, jer je istraga i dalje u toku. Kako smo nezvanično saznali, do tragedije je došlo usled Stanišine ljubomore, jer je sumnjao da ga Nadica vara, pa je rešio da presudi i njoj i sebi. Zbog toga je došao u njenu kuću, u Ulici Branka Ćopića u Požarevcu, kako bi izvršio svoju kobnu nameruu.

Pošto je neopaženo ušao u kuću, Staniša je Nadicu zatekao na spavanju. Tada je dohvatio kantu sa lepkom za parket, polio ženu i zapalio je upaljačem, a onda isto učinio i sebi. Prema pričama komšija, oni su, kao žive buktinje, istrčali u dvorište vrišteći i počeli da se valjaju po zemlji ne bi li ugasili vatru koja im je zahvatila odeću i kosu.

- Čim su se začuli vriska i zapomaganje, dotrčalo je nas nekoliko u dvorište. Pokušali smo da ih spasimo tako što smo ih polivali vodom iz creva. Prizor je bio jeziv, jer su neki delovi njihovih tela bili potpuno ugljenisani - kažu vidno potresene komšije.

Na lice mesta ubrzo je pristigla i vatrogasna ekipa, koja je lokalizovala požar u kući, dok je povređeni par vozilom Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu.

- Tela povređenih bila su zahvaćena teškim opekotinama, opasnim po život. Ženi su opekotine zahvatile 90, a muškarcu 60 odsto tela, zbog čega su prebačeni u beogradski Urgentni centar, gde se lekari bore za njihov život - kaže Milanče Vučković, šef urgentne službe Opšte bolnice.

Ukoliko oboje prežive, protiv Staniše će biti podneta krivična prijava zbog teškog ubistva u pokušaju. Ukoliko on preživi, a Nadica podlegne povredama, biće osumnjičen za krivično delo svirepo ubistvo.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namcor

    30. avgust 2013 | 12:55

    Taj ne treba da zivi,za sta da mu sudite.

  • Perica

    30. avgust 2013 | 12:30

    Kakve sve bolesnike odgoji ova nasa jadna Srbija. Kad pogledas kolicinu monstruoznih zlocina u odnosu na broj ljudi, Amerika je deciji vrtic za Srbistan.

  • cole

    30. avgust 2013 | 13:46

    NE CINI PRELJUBU!!! NE UBIJ!!! Zasto nam se sve desava? Eto , zato!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA