PAPA NA FEJSBUKU: Slika s tinejdžerima hit na internetu (FOTO)

Poglavar Rimokatoličke crkve se fotografisao s tinejdžerima u Crkvi Svetog Avgustina u Rimu. Slika je načinjena telefonom, a jedan od tinejdžera ju je zatim postavio na društvene mreže, nakon čega je postala prava senzacija

  • 8

Papa Franja ponovo se "ogrešio" o ustaljeni protokol i postao jedna od glavnih vesti u stranim medijima pošto se na Fejsbuku pojavila njegova fotografija s tinejdžerima koju je sam snimio.

Papa se fotografisao s tinejdžerima u Crkvi Svetog Avgustina u Rimu. Slika je načinjena telefonom, a jedan od tinejdžera ju je zatim postavio na društvene mreže, nakon čega je postala prava senzacija.

- Nije reč ni o kakvom marketingu. Papa jednostavno voli da bude s ljudima, baš kao što je i njegov prethodnik (Benedikt XVI) voleo da provodi vreme s knjigama - prokomentarisao je poznati humorista i kolumnista italijanskog dnevnog lista "Korijere dela sera" Bepe Severnjini.

Papa Franja, koji je očarao ljude širom sveta svojom jednostavnošću i smislom za humor, ima običaj i da ponekad lično pozove one koji mu napišu pismo.

Međutim, njegovo opušteno ponašanje ne nailazi uvek na odobravanje vernika, pa je tako jedan korisnik Tvitera, nakon što je video papinu fotografiju s tinejdžerima, na svom nalogu napisao: "Sad sam video sve. Bliži se kraj sveta".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sklj

    31. avgust 2013 | 15:18

    Auuu kako je lik pozitivan , kul , moderan .. evo ne znam kako da ga opišem, a inace gajim samo negativne stavove prema Vatikanu , ali ovo sto je uradio je (Y) !! SVAKA CAST

  • Zlo i naopako

    31. avgust 2013 | 16:26

    Danas na FB,sutra na EXIT-u :))))

  • Sandra

    31. avgust 2013 | 15:33

    Crkva je medju najstarijim organizacijama na svetu da vrlo utvrdjenom hijererhijom I odeljenjem za marketing.Relativno sporo usvajaju novine al su spoznali moc elektonskih medija I sada ce ih aktivno koristiti u svrhu promocije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA