HAOS NA GRANICAMA: Kilometarske kolone, čeka se i do četiri sata!

Najduža su zadržavanja na Batrovcima, gde se za izlazak iz zemlje čeka i do četiri sata, a isto toiliko čeka se i za izlazak na prelazu Horgoš

  • 7

Uoči prvog septembra, gužve na graničnim prelazima ne jenjavaju. Najduže se čeka na Batrovcima, gde se za izlazak iz zemlje čeka i do četiri sata, a isto toiliko se čeka i za izlazak na prelazu Horgoš. Na prelazu Gradina prema Bugarskoj otegla se kilometarska kolona.

Saobraćaj u Srbiji je proteklih dana pojačan, a na pojedinim graničnim prelazima već danima se čeka po nekoliko sati. Ukoliko želite da izbegnete gužve, koristite alternativne prelaze, jer se na nekima od njih čeka i do osam puta manje.

Tako se na granici sa Mađarskom, na prelazu Kelebija i za ulazak i za izlazak iz zemlje čeka 30 minuta, koliko je zadržavanje i na prelazu Bajmok. Na svim prelazima sa Rumunijom najduža zadržavanja su pola sata, baš kao i na prelazima prema Crnoj Gori i Makedoniji.

Preporučujemo da ukoliko putujete u Hrvatsku koristite granične prelaze Šid ili Sot na kojima se čeka oko pola sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prof

    31. avgust 2013 | 20:25

    Jutros sam otisao do Zagreba i upravo se vratio. Kolona je na Batrovcima preko 7 km. Nema sanse da se predje za 4 sata. Ceka se verovatno mnogo duze. I jutros u 5 i popodne u 3 kolona je do naplatne rampe. Preporuka idite na Sid pa za Tovarnik. Nema cekanja jutros sam bio prvi. Duzi put 30-tak km ali isplati se. U povratku nema guzve

  • Vlada

    31. avgust 2013 | 20:38

    Alternativni prelazi carinici ne zure i nece nista da rade a ovamo gde je guzva brze se prelazi

  • Ivica

    1. septembar 2013 | 03:33

    Danas izasao iz Srbije na prelazu Kelebija i cekao 15 min. Obelezite gospodo alternativne prelaze adekvatnim saobracajnim znacima jer turci neznaju da dodju do drgih prelaza, sem Horgosa i Batrovaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA