Sin vlasnika Pinka izlazi na slobodu?!

Ne postoji više nijedan razlog da sin Željka Mitrovića ostane u pritvoru. Svedoci su saslušani, a spisi predmeta poslati na veštačenje. Nakon veštačenja Tužilaštvo treba da odluči da li će podići optužnicu ili ne

  • 21

Aleksandar Mitrović (20), sin Željka Mitrovića, trebalo bi sutra da bude pušten iz pritvora, pošto je sud saslušao sve svedoke nesreće u kojoj je učestvovao sin vlasnika "Pink" televizije.

- Ne postoji više nijedan razlog da Aleksandar Mitrović ostane u pritvoru. Svedoci su saslušani i spisi predmeta poslati su na veštačenje. Pošto ono bude završeno, spisi će najverovatnije biti poslati u Tužilaštvo, koje treba da odluči da li će podići optužnicu ili ne - kaže izvor iz istrage.

Aleksandru Mitroviću, pritvor u kom je već dva meseca, ističe sutra.

- Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, što kao razlog više ne stoji, kao i zbog, kako se navodi, "posebno teških okolnosti krivičnog dela". Moguće je da on bude pušten iz pritvora - dodaje on.

Protiv Mitrovića istragu je pokrenuo Viši sud u Beogradu zbog sumnje da je pre dva meseca u Ustaničkoj ulici u Beogradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala Andrea Bojanić (17).

Na saslušanju je izjavio da devojku nije video, kao i da je za njega, u trenutku nesreće, bilo zeleno svetlo na semaforu.

Tvrdnje Aleksandra Mitrovića potkrepio je i snimak sigurnosnih kamera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miss

    18. septembar 2013 | 16:25

    neki ljudi koji su pobili vise od jednog nisu ni bili u pritvoru,tako da necemo dz osudjujemo samo zato sto je sin Mitrovica...Najteze je njemu samo kada zna da nosi na dusu mladu devojku treba se noditi sa tim a i porodici ubijene devojke...DA se razumemo svakom ne daj boze moze da se desi ipak je to saobracaj,nije sigurno namerno hteo da je ubije...mnoga bagra je sredila da ne bude u zatvoru pa zasto ne bi i on..ipak je on mlad decko koji treba da nastavi da zivi,skoluje se,a nju da vrati ne moze ...

  • Vlada

    18. septembar 2013 | 15:17

    Bruka i sramota

  • ana

    18. septembar 2013 | 16:36

    Ljudi,ovaj decko treba da nastavi sa zivotom,znajuci da nekog nosi na dusi.Nemojte biti na kraj srca,nije bitno ciji je ovo sin,bitno je to da je jedan mlad zivot tragicno ugasen,a drugi unisten.Devojka je poginula u nesretnim okolnostima.Ima i vecih "ubica" ovog naroda i mladih,onih kojima niko nista ne moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA