Vozače na Ibarskoj kontrolišu helikopterima

Na crnim tačkama, kojih na Ibarskoj magistrali ima oko 15, biće pojačana kontrola brzine, angažovani presretači i helikopteri, najavio je ministar saobraćaja Aleksandar Antić

  • 19

Posle serije tragičnih saobraćajnih nesreća  u kojima je piginulo više ljudi, Ministarstvo saobraćaja iniciralo je kontrolu čitave Ibarske magistrale.

Svaki metar ove zloglasne saobraćajnice od sada će biti pod budnim okom saobraćajne policije, a pripadnici MUP-a kontrolisaće vozače pomoću neobeleženih vozila (presretača) i helikoptera, pišu Naše novine.

Saradnju sa Upravom saobraćajne policije i JP "Putevi Srbije", najavio je ministar saobraćaja Aleksandar Antić, ističući da je Ibarska sigurno najkritičniji putni pravac.

- Na crnim tačkama, kojih na Ibarskoj ima oko 15, biće pojačana kontrola brzine, angažovani presretači i helikopteri koji će kontrolisati vozila iz vazduha. U noćnim satima biće pojačana kontrola vozača na alkohol -najavio je Antić.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trvi-CZV

    19. septembar 2013 | 01:00

    NAPRAVITE BOLJE AUTOPUT I SVEGA OVOGA NECE BITI!!!

  • Ado

    19. septembar 2013 | 02:27

    Ma kakvi presretaci?? Na svaki km, policijsko vozilo sa rotacijom pa da vide ljudi da ima policije, pa da prikoce! Da smanje gas! A vi? Vi ide te na to samo da kaznite nekog, da uzmete pare TO JE CILJ? Kakav je to zakon da se policajac sakrije da ga ti ne vidis i kaznite? Treba da ga vidimo, da smanjimo brzinu! Srbijo, ne moze glavna magistrala a sve same rupe!!! Nigde osvetljenja! ;) Jadno smo!

  • ЈЕЗДА

    19. septembar 2013 | 01:37

    1min leta 50e... 1 kamera 50e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA