Za teško ubistvo u Osečini 20 godina zatvora!

Žrtva Milan Živanović (23) ubijen je kuhinjskim nožem, posle žurke u kući na kojoj je bio i osuđeni Darko Bilčarević (29). Tu je započeta bezazlena svađa, koja je tragično okončana kada je Živanović preminuo na putu za valjevsku bolnicu

  • 1

Viši sud u Valjevu osudio je na 20 godina zatvora Darka Bilčarevića (29) iz Osečine zbog teškog ubistva počinjenog 14. aprila kada je nožem ubio Milana Živanovića (23).

Ivan Milisavljević (20), takođe iz Osečine, kažnjen je sa pet godina i osam meseci zbog nasilničkog ponašanja.

Tokom suđenja utvrđeno je da je Bilčarević ubio Živanovića, a da je Milisavljević fizički zlostavljao njegovu sestru Zoricu (32), koja je pokušala da zaštiti na smrt ranjenog brata.

Živanović je ubijen kuhinjskim nozem posle žurke u kući Milisavljevića na kojoj su bili i Živanovići. Tu je započeta bezazlena svađa, koja je tragično okončana na ulici u blizini Doma zdravlja. Živanović je umro na putu za valjevsku bolnicu.

Nepravosnažno osuđeni Bilčarević i Milisavljević branili su se time da se ničega ne sećaju. Oni, kao i viši tužilac, imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA