MAJKA MONSTRUM: Udavila dete, kvarilo joj ljubavni život (FOTO)

Fabijen Kabou (36) odlučila je da presudi svojoj 15-mesečnoj ćerki, jer joj je bila smetnja u ljubavnom životu, a trenutno se istražuje da li je u pitanju posledica fizičkog ili psihičkog zlostavljanja nad majkom

  • 9

Fabijen Kabou (36) iz Senegala suočava se sa doživotnom zatvorskom kaznom, nakon što je svoju 15-mesečnu ćerku Adelaide udavila u kanalu jer nije mogla da je uklopi u svoj ljubavni život. Pre samog čina, jedna sigurnosna kamera snimila je majku kako gura kolica sa detetom u pravcu mesta zločina.

Mrtvu Adelaide pronašao je ribar, privezanu za kolica koja su bila potopljena u vodi. Nakon desetodnevne potrage širom zemlje, policiju je DNK uzet iz kolica deteta odveo pravo do kuće u Parizu, koju Kabouova deli sa 63-godišnjim čovekom. Nakon hapšenja je izjavila da njeno majčinstvo nije bilo kompatibilno sa ljubavnim životom koji vodi sa Adelaidinim ocem.

Adelaidinom ocu rekla je da je devojčicu predala svojoj majci, koja je pristala na to da vodi računa o detetu u Senegalu. Trenutno se nalazi u pritvoru, čekajući suđenje. Njen advokat, koji je prisustvovao saslušanju, izjavio je da je optužena priznala svoj zločin.

Džerard Lopez, predsednik Instituta viktimologije, izjavio je da je optužena ovim činom želela da spase svoj brak i dodao da se ne radi ni o kakvom poremećaju, već su sve njene akcije bile dobro smišljene. Trenutno su u toku istraživanja o tome da li je postojalo fizičko ili psihičko nasilje koje je majka trpela kod kuće.

 (Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malena

    2. decembar 2013 | 14:47

    Aaaa zeludac mi stane kad ovo procitam! Zbog jednog dede udavila cerku u kanalu i to sa sve kolicima! Imam dete i drugo cekamo za par meseci, pa nema te prepreke u mom zivotu da bi napakostila svojoj deci! Bog ti sudio luda zeno! Monstrume! Dabogda istrunila u zatvoru i da ti pred icima uvek bude tvoja cerkica!

  • Lily83

    2. decembar 2013 | 14:59

    Doživotno da je muče u zatvoru! Strašno jadno dete, Bože spasi nas od ovakvih ljudi!

  • Tina

    2. decembar 2013 | 15:00

    Neka joj Bog sudi.Zaista se zgrozim kad pročitam ovako nešto.Zašto ovakvi monstrumi dobiju privilegiju da budu roditelji...Tužno..jadno detence.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA