VELIKO HAPŠENJE: Šarić u zatvoru do kraja 2013?

Razbijanje Šarićevog klana započeto je još pre pet godina kada je zaplenjeno više od dve tone kokaina i uhapšeno više članova Šarićeve ekipe. Specijalni tim srpskih bezbednosnih snaga, prvi put se približio ovom narko-bosu

  • 34

Očekuje se da će narko-bos Darko Šarić biti uhapšen do kraja decembra, jer se specijalni timovi srpskih bezbednosnih snaga nalaze na korak od njegovog hapšenja, piše Blic.

Specijalni tim, sa čijim je sastavom upoznat samo prvo potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić,  prvi put se približio ovom narko-bosu.

- Ovaj tim je oformljen tajno kako bi se izbeglo da informacije cure u javnost. Dešavalo se da i do samog Šarića dođu informacije koje nisu smele i zbog toga je Vučić odlučio da oformi grupu u koju ima potpuno poverenje i koja bi ovaj posao trebalo da privede kraju. Takođe, na ovaj način je izbegnuto da se na policajce vrši bilo kakav pritisak - kaže izvor.

Šariće je u više navrata uspeo da izbegne hapšenje zbog curenja informacija.

- Sprema se najveća akcija u borbi protiv trgovine narkoticima i organizovanog kriminala do sada. Spremni su registri, sve neophodne informacije i čeka se pravi trenutak - navodi izvor.

Akcijom "Balkanski ratnik", kada je zaplenjeno više od dve tone kokaina i uhapšeno više članova Šarićeve ekipe, započeto je razbijanje ovog klana pre pet godina.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Obilic

    4. decembar 2013 | 00:29

    Znaci dogovorili se! Milo . Aca . Stanko

  • Pop

    4. decembar 2013 | 00:51

    Malo sutra,čova je milijarder sa tadašnjim dopuśtenjem vlasti,sad mu nemožete ništa

  • hehe

    4. decembar 2013 | 01:08

    sve je tajno a svi mediji pustaju ovakve vesti. CIRKUS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA