Policija provalila u kuću 10-godišnjaka i privela ga zbog pljačke (VIDEO)

- Jako je važno da zajednica vidi ovu vrstu policijske aktivnosti, koja cilja na ljude za koje se veruje da su umešani u kriminal i imaju koristi od njega - izjavio je policijski inspektor nakon hapšenja

  • 0

U akciji engleske policije u u Koventriju uhapšeni su desetogodišnji dečak i njegov otac (37). Policija je prilikom upada u njihovu kuću pronašla ukradene telefone, kompjutersku opremu i nedozvoljene supstance.

U Engleskoj i Velsu deca su krivično odgovorna od navršene desete godine.

Policija je pojačala pritisak na organizovani kriminal u ovom gradu u Engleskoj i uhapsila dečaka zbog provale, dok je njegov otac uhapšen zbog planiranja pljačke skladišta sa elektronskom opremom.

Policija je slomila vrata i upala u njihovu kuću gde je našla i zaplenila kompjutersku opremu, mobilne telefone, garderobu i drogu. Osumnjičeni su ukrali ajpede i ajfone u vrednosti od 480.000 evra iz jednog skladišta.

- Jako je važno da zajednica vidi ovu vrstu policijske aktivnosti koja cilja na ljude za koje se veruje da su umešani u kriminali imaju koristi od njega. Malo stvari frustrira više, nego kada vidimo ljude koji žive iznad svojih mogućnosti, averujemo da taj život ostvaruju kriminalnim aktivnostima - kaže policijski inspektor  Dejl.

Policija je pozvala sve građane da pomognu pružanjem informacija i uverava da će sve tvrdnje biti istražene. Takođe, upozoreni su svi koji nemaju prihode a žive iznad proseka, da će biti ispitivani o tome kako su došli do te imovine.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA