NAJMLAĐI DILER U NS: Osmak dilovao marihuanu!

Dečak nije priveden, jer je mlađi od 14 godina, a upravo zbog ovakvih manjkavosti u zakonu, krupni dileri angažuju decu da rade za njih i daju im male sume novca ili ih plaćaju marihuanom

  • 5

Kod dečaka od 13 godina novosadska policija je pronašla marihuanu spremljenu za prodaju. U akcijama u prethodnih nekoliko dana zaplenjena je velika količina heroina, amfetamina i marihuane, ali je policajce šokiralo saznanje da dečak iz osnovne škole diluje drogu, piše "Blic".

Kod dečaka je pronađeno 29 kesica marihuane, a prema rečima "Blicovog" izvora, marihuana je bila precizno podeljena, upakovana u foliju i spremna za prodaju.

Dečak nije priveden, jer je mlađi od 14 godina, a upravo zbog ovakvih manjkavosti u zakonu, krupni dileri angažuju decu da rade za njih i daju im male sume novca ili ih plaćaju marihuanom.

Maloletnik ide u školu "Nikola Tesla", a nadležni kažu da već duže vreme imaju problema sa njim.

- Ušao je na Fejsbuk profil školskog vršnjaka i ostavljao preteće poruke - objasnio je izvor "Blica" dodajući da je dečak koji je bio njegova meta i dalje veoma uplašen.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partybreaker

    5. decembar 2013 | 01:19

    Batina je iz raja izasla...

  • PopBrazil

    5. decembar 2013 | 02:07

    Hitno promeniti zakon i za drogu ukinuti godine starosti kao i za ubistvo! Da im se sudi kao punoletnima a kaznu da sluze u popravnim domovima! Za nasilnistvo takodje! To sto je neko dete ne znaci da ce to i ostati za ceo život!

  • Quuut

    5. decembar 2013 | 08:03

    Ko ce posle da dokaze to da je vrbovan za dilovanje??? A tek da taj neko prizna tako nesto??? Odgovor je NIKAD!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA