Šešelj zabranio porodici da priča o njegovom zdravlju!

Supruga lidera radikala Jadranka Šešelj kaže da joj je "Voja zabranio da govori o njegovom zdravlju", ali nije demantovala informaciju da on boluje od karcinoma na debelom crevu. - Pretpostavljate i sami da bi reakcija bila drugačija da je informacija potpuno netačna - rekla je ona

  • 2

Vest da lider radikala Vojislav Šešelj, koji je već jedanaest godina u pritvoru u Haškom tribunalu, boluje od karcinoma na debelom crevu preneli su brojni domaći i regionalni mediji. Neki od njih najavili su i moguću operaciju, koja bi bila obavljena u bolnici Bronovo u kojoj je Šešelju ranije ugrađen pejsmejker.

Porodica Vojislava Šešelja ovu informaciju nije potvrdila, ali nije ni demantovala. Supruga lidera radikala Jadranka Šešelj rekla je da neće davati izjave o "Vojinom zdravlju".

- Hoću da Vam kažem da sam razgovarala sa Vojom baš na temu šta ako novinari budu pitali o njegovom zdravlju i da je on izričito zabranio da se o tome daju izjave - kaže Jadranka Šešelj.

Ipak, na pitanje da potvrdi istinitost ove informacije, Jadranka je rekla: "Pretpostavljate i sami da bi reakcija bila drugačija da je informacija potpuno netačna".

Ranije danas, potpredsednik SRS Zoran Krasić je za naš portal rekao da su priče o navodnoj bolesti Vojislava Šešelja lažne.

- Juče sam se čuo sa Vojom, sve je u najbolje redu, pričali smo o njegovoj odbrani, ali nikakvih govora o bolesti ili bilo čemu sličnom nije bilo. Valjda bih ja znao - rekao je Krasić.

Portparol Haškog tribunala Magdalena Spalinska do objavljivanja ovog teksta nije odgovorila na pitanje Telegrafa kakvo je zdravstveno stanje lidera radikala.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa nis

    10. decembar 2013 | 19:59

    Cekamo te u Parlanentu, obavezno! Ovo je sve samo nije parlament, svi su evropejcii.

  • CZBG

    11. decembar 2013 | 01:54

    Nikada nećete shvatiti da će on u hagu umreti,nikada ga pustiti neće,i on to zna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA