Ovo je čovek koji preti Vučiću

Aleksandar Cvetković (31) član je padobranskog kluba Smederevo. Nedavno je izbačen iz reprezentacije pod izgovorom da je svojim delovanjem "ugrozio interese i ugled Vazduhoplovnog saveza Srbije (VSS)". Na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je da želi da postane predsednik Srbije, kako bi "Srbiju spasao ove politike"

  • 14

Aleksandar Cvetković (31) koji je putem sms-a upućivao pretnje prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću, član je padobranskog kluba Smederevo i iza sebe ima mnogo medalja sa raznih takmičenja i pet državnih titula i na ovom takmičenju osvojio je zlato.

Rođen je u neposrednoj blizini smederevskog aerodroma pa su mu se avioni i padobranci urezali u pamćenje, tako da od svoje šesneste godine kreće aktivno da se bavi padobranstvom.

Cvetković ima za sada iza sebe 2.300 skokova, a postavio je državni i balkanski rekord na najvećoj svetskoj smotri padobranstva u Dubaiju. On je u preciznom skakanju sa 1.000 metara na krug prečnika dva centimetra, i postignute četiri nule zaredom oborio regionalni rekord u konkurenciji 200 padobranaca iz 39 reprezentacija osvojio 29. mesto.

Izbačen je nedavno iz reprezentacije pod izgovorom da je svojim delovanjem "ugrozio interese i ugled Vazduhoplovnog saveza Srbije (VSS)".

- Izbačen sam iz Vazduhoplovnog saveza Srbije jer sam, po njihovim rečima, brukao zastavu i grb Srbije, jer sam bančio po klubovima u Rusiji na Evropskom prvenstvu. Ocrnjen sam najstrašnije od ljudi iz ekipe, koji su trebali da štite moj interes. Ja sam atomska bomba. Može da se desi da Vlada u Srbiji padne zbog mene! Dao sam intervju koji sigurno neće biti objavljen. Sto odsto, jer se time ljulja Vlada. Narod stoji iza mene. Iza mene stoji 100.000 navijača Zvezde. Stoji 10.000 motorista, jer i ja vozim motor. Stoji 16.000 traktorista koji su dve nedelje blokirali ulice Srbije jer su opljačkani. Meni je život ugrožen. Ja možda do petka neću biti živ. Možda ću biti uhapšen. Imam gomilu neoborivih dokaza koje će moj advokat, ukoliko budem ubijen, proslediti Evropskim silama, jer u Srbiji mora pod hitno da dođe protektorat. Nema drugog rešenja. U medijima se čuje samo glas političara. Gde je glas druge strane? Daj da čujemo gospodina Hašima Tačija. Daj vidimo šta taj čovek kaže. Pitanje je dana kada će nastati sveopšti haos u zemlji - pričao je Cvetković.

Srpsku reprezentaciju na padobranskom mundijalu podržala je naša teniserka Jelena Janković.

- Dragi prijatelji, ja sam rešio da postanem predsednik Srbije i od danas krećem u svoju predizbornu kampanju!!! Ne šalim se i mrtav sam ozbiljan! Svoj program ću vam izložiti samo sa jednim jedinim ciljem, a to je da spasim Srbiju od ove politike!!!! Nisam član nijedne stranke , niti ću ikada biti, ne radim ni za jednu organizaciju, ne radim za padobranstvo, ne radim za novac već radim isključivo za moju osmomesečnu bratanicu Mionu, za sve bebe u svojim kolevlama. Za svu dečicu koja nisu zaslužila da preživljavaju bombardovanja, ratove, bedu, nemaštinu i da slušaju "bajke" ovih političara! Želim da svojim lajkovima mi date podršku u mojoj akciji prikupljanja potpisa, i da širite ovo na svim društvenim mrežama. Idem do kraja i ne predajem se!!! - poruka je Cvetkovića na Fejsbuk strani Fan Club Aleksandar Cvetković.

Ovu poruku prati i komentar: "Cvetkovic lider i osnivac ''SRPSKE PADOBRANSKE STRANKE'' kandidat broj 1 na listi za bolju buducnost Srbije"

Pogledajte njegov novogodišnji intervju i snimak koji se pojavio na Jutjubu kada je izbačen iz reprezentacije VSS.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivkarik

    13. decembar 2013 | 22:39

    Ja cu da glasam za njega...gore mi biti nece!

  • Xyz

    13. decembar 2013 | 20:34

    Njemu stvarno nije dobro....laza lazarevic bez uputa..hitan prijem

  • Dimitrije

    14. decembar 2013 | 00:36

    Vi ste prsli sto ne cujete ono sto je pametno sto prica. Svasta prica momak, ali za neke stvari ima pravo!! Strasne stvari se desavaju sa nasim umornim narodom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA