SKANDALOZNO: Beogradski kafić izbacio makedonske spasioce "jer su bili prljavi" od spasavanja ljudi!

Spasioci iz Makedonije, koji su prethodno spasavali živote ljudi iz Obrenovca, nisu mogli da uđu u jedan beogradski kafić i odmore se, jer su bili previše prljavi!

Grupa spasilaca iz Makedonije nije mogla da predahne i jede u jednom beogradskom kafiću, jer su bili previše prljavi!

Iako su spasioci bili u službenim odelima u kojima su prethodno spasavali žrtve u Obrenovcu, prema priči jednog od ogorčenih čitalaca Telegrafa, nije im bio dozvoljen ulaz u kafić.

- Došli su u Beograd da predahnu posle nekoliko dana i hteli su da sednu u baštu kafića, pre nego što se vrate u jedan od hostela koji je privremeno adaptiran u prihvatilište. Nisam mogla da verujem kada sam videla da tim divnim, požrtvovanim momcima sa kojima sam razmenila par izuzetno prijatnih rečenica, vlasnici ne daju ni da sednu - priča uzbuđeno čitateljka Telegrafa.

I pored skandalozne odluke vlasnika beogradskog kafića, makedonski spasioci mirno su prihvatili da napuste objekat.

- Nisu ulazili u raspravu. Nakon što su ih bezobzirno oterali uputili su se u "Mek Donalds", potom u hostel na spavanje, a onda sutradan ponovo na radne zadatke u Obrenovac - objasnila je naša čitateljka.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kele-Ivanjica

    21. maj 2014 | 00:26

    Recite kako se zove taj kafic, nebi l' ga "posetili" Delije,Grobari,Radovci,naravno u "cistoj i ispeglanoj" odeci na povratku iz Sapca,Obrenovca,Uba i ostalih poplavljenih mesta!!!? PS.Vreme je da se odvoji zito od kukolja,Makedonci hvala!!!

  • Makedonija

    21. maj 2014 | 00:38

    Polako ljudi, nemojte preterivati. Verujemo da je to izolovani slucaj i znamo da to nije pravilo ni generalna slika za medjusebne odnose. Mozda nas je bliska proslost zbog pojedine politicke poteze pomalo razdvojila, ali Bog ce da pronadje nacin kako da nas opet sastavi. Mi Makedonci i Vi Srbi imamo mnogo toga zajednicko i samo zajedno mozemo da pobjedimo i unutrasnje (siptarske) i vanjske (EU-USA-NATO) neprijatelje koje su nas do sada potiskivale. Neka ovaj problem koji Vas snasao bude pocetak jedne nove odnose izmedju nasih dva naroda. Pozdrav iz Makedonije.

  • Goga

    21. maj 2014 | 00:32

    Ja bih bila pocastvovana da su dosli u moj kafic!!!Hvala vam spasioci,divni ljudi,sto ste nam pomogli u ovako teskoj situaciji.A ovaj incident ce,nadam se,biti ispitan do kraja.Sramim se zbog toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA