TORTURA NA NOVOM BEOGRADU: Mafija krade gorivo i akumulatore iz automobila, građani u strahu!

- Nama su dva puta obijali frižider i krali sladoled, a jednom su čak pokušali i da me opljačkaju i tada je napadač nekom mačetom nasrnuo na mene - izjavio je Bora Đorđević

  • 13

Tortura, najverovatnije mlađih delikvenata, koja u Bulevaru Zorana Đinđiča kod broja 181a u Novom Beogradu traje već godinama, u poslednjih šest meseci se intenzivirala te se svakog jutra stanovnici tog dela grada susreću sa - praznim rezervoarima automobila.

- U poslednjih šest meseci dva puta su mi ispraznili pun rezervoar goriva. Sve se to dešava noću, tako da niko od komšija ne zna o kome se radi, a verujemo da su u pitanju neki klinci iz kraja. To traje ko zna koliko godina, ali sada je postalo baš često i postaje nepodnošljivo - izjavio je sugrađanin Boris Pezelj za "24sata".

Pezelj je dodao da su počeli da kradu akumulatore i kasetofone iz automobila. Takođe, kaže da su slučaj prijavili policiji i da su im oni rekli da samo mogu da pojačaju patrole u tom delu grada.

- Prvi put kad mi se desilo nisam ni zvao policiju. Bilo mi je čak neprijatno da to prijavljujem, ali drugi put već nisam mogao da ostanem nem. Pa to je 6000 dinara koje mi oni izvuku iz rezervoara za 15 minuta. Da li su pojačali patrole stvarno ne znam, ali rekli su mi da je to sve što mogu da učine - objašnjava Pezelj.

To nije jedini oblik vandalizma u ovm kraju, svedoči i Bora Đorđević, koji radi u obližnjoj trafici.

- Nama su dva puta obijali frižider i krali sladoled, a jednom su čak pokušali i da me opljačkaju i tada je napadač nekom mačetom nasrnuo na mene. Sve prijavljujemo policiji, ali se stanje ne popravlja - priča Đorđević.

Izgleda da se devedesete vraćaju.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danijela

    1. decembar 2015 | 20:41

    Da. Nesto mi je poznato sve ovo. Cesto je ovaj parking neosvetljen, a i kada jeste, kao da nije. Nema opravdanja za `nemanje dovoljno ljudi`, ovde neodlozno treba poslati patrolu. Za svaki dan. Njima je dobro poznato ko ovde `ordinira`. Ali, kada bi kazne bile adekvatne, ne verujem da bi im ikada vise palo na pamet. Turcin je imao najbolju kaznu za ovo. Posle toga vise nisu imali cime..

  • Cicero

    3. jul 2015 | 10:08

    Vezes osigurac rucne granate za haubu,i polako spustis poklopac.Onda se polako udaljis i cekas bumm..

  • Drnkog

    3. jul 2015 | 11:19

    A policija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA