NJEGA SVI U GRADU ZNAJU, A NIKO NEĆE DA GA USVOJI: Pomozimo Čupku da nađe novi dom (FOTO)

Ukoliko želite da Čupka primite u svoj dom i pružite mu ljubav, javite se na broj telefona 063/228-587 i potražite Milicu Dimitrijević

  • 24

Beogradski pas Čupko već tri godine je stanovnik strogog centra grada. U Knez Mihailovoj ulici ga svi znaju, pozdravljaju, daju mu hranu, ali niko ne želi da ga udomi.

Ovaj divan pas se trenutno nalazi na bezbednom mestu u pansionu, ali mu je neophodan siguran dom.

KAKAV NEČOVEK MORAŠ DA BUDEŠ? Otrovan pas u centru Bačke Palanke, uginuo u najgorim mukama

Čupko je mlad, sterilisan, vakcinisan i očišćen od parazita. Njegov štićenik, Milica Dimitrijević traži siguran dom za njega, a srela ga je slučajno, na ulici, hladnog decembarskog dana.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Bio je užasno mršav, promrzao, mokar, izgubljen, tražio je nešto da pojede. Beli pas sa velikim crnim flekama i sitnim braon mrljicama, očiju boje ćilibara. Stala sam, pružila ruke ka njemu, on se malo udaljio, kao da se uplašio, pa je stao i pogledao me - opisuje Milica svoj prvi susret sa psom, kome je kasnije dala ime Čupko.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ukoliko želite da ga primite kod sebe, javite se na broj telefona 063/228-587

- Tražim nekog ko će poželeti da ga udomi. Ko će za njega imati strpljenja, dati mu da šansu da se oporavi od stresa koji je u svom psećem životu doživeo, pružiti mu sigurnost i ideju o tome da nešto što se zove dom ipak postoji. Tražim nekog svesnog odgovornosti usvajanja jednog živog bića koje nije imalo srećan život, nekog s velikim srcem, nekog spremnog da da i da primi veliku ljubav zauzvrat - navela je Milica na kraju svog pisma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    19. april 2016 | 11:42

    Pa ne znam zasto se usvajanje psa uvek vezuje za usvajanje dece?Pa zar nemamo pravo da imamo samo psa ako nam to odgovara.I kakva su to poredjenja???????Dozvolite vec jednom ljudima koji vole zivotinje da im se posvete bez osuda I komentara istog.

  • Tanja

    19. april 2016 | 13:47

    Bravo za Telegraf za objavljivanje ovakve akcije! Bravo za Milicu koja nije okrenula glavu s mislju da ce neko drugi resiti problem jednog psa. Bravo za Milicu koja nije rekla, ja ne mogu da udomim sve pse ovog sveta i zato necu da se mesam. Bravo za sve ljude koji se uhvate u koštac sa problemima svoje mikrosredine.

  • NIS

    19. april 2016 | 17:34

    Pravda za cupka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA