SRBIJA ĆE BITI JAČA OD ŠVAJCARSKE?! PROROČANSTVO srpskog astrologa za 2016. ZAPALILO JE SRBIJU

Čuveni srpski astrolog Zlatko Zlatković za Telegraf.rs predviđa kakva će biti 2016. godina i šta će Srbi od nje moći da očekuju. Evo šta je predvideo

2015. godina broji svoje poslednje dane, a mnogi u Srbiji puni nade, ali i zebnje iščekuju 2016. godinu. Šta nas čeka u narednoj godini u političkom životu za Telegraf.rs otkriva poznati srpski astrolog Zlatko Zlatković. On je za naš portal izradio natalnu kartu i evo šta je predvideo da će se događati sa platama, penzijama, dinarom i koja će partija biti dominantna na političkom nebu Srbije!

DA LI SU SRPSKI POLITIČARI SUJEVERNI? Evo koji funkcioneri su tražili pomoć od BABA VANGE, VRAČARA i GATARA!

- Verovali ili ne, našoj zemlji predstoji dobra i plodna godina, pored svih dešavanja oko nas i u svetu. Porast standarda, jačanje dinara, povećanja penzija, plata, prihoda i stabilnosti..kao oaza u pustinji. Srbija se približava kraju tridesetogodišnje karme koja nas je potpuno iscrpela na svaki način. Svi ćemo konačno osetiti boljitak i dolazak dobrog i stabilnog vremena. Privreda će jačati, kao i ekonomija, a dolaziće još više stranih investitora - tvrdi on.

SRBIJU ČEKAJU ZEMLJOTRESI I PAKLENO LETO: Evo šta nam još predviđa za 2016. naš POZNATI ASTROLOG!

Astrolog Zlatković dalje kaže da sve ono što je bio samo srpski san biće ostvareno u Novoj godini!

Foto: YouTube / zzastrotv Foto: YouTube / zzastrotv

- Sledi još više prelepih radosnih vesti od naših sportista, koji će i na olimpijadi osvojiti više medalja nego ikada, umetnici takođe, kao i mladi na studentskim i školskim takmičenjima.

Kada je u pitanju politički život Srbije on kaže:

- Naravno, biće izbora, mislim u proleće 2016. godine. Međutim SNS će osvojiti skoro isti broj glasova kao i ranije, SPS takođe. Dakle, što se vlasti tiče ne vidim kardinalne promene, osim što će dosta ministara biti izmenjeno. Prosveta i medicina, konačno će krenuti na bolje, kao i socijalni uslovi, konkretno zapošljavanje i smanjenje broja nezaposlenih. Opozicija će biti i dalje razjedinjena. Dakle nama sledi jako dobra godina - tvrdi Zlatko.

Foto: Tanjug/Zorana Žestić Foto: Tanjug/Zorana Žestić

- Naravno, mogu se osetiti manji zemljotresi oko Kraljeva u martu mesecu, na jugozapadu zemlje takođe. Leto će biti veoma toplo, verovatno i najtoplije u istoriji. Policija će funkcionisati veoma dobro, a kao rezultat toga, biće smanjenje kriminala i korupcije - završava svoju prognozu za naš portal ovaj astrolog.

(Marina Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • +ДРАГАНешковић

    26. decembar 2015 | 22:18

    Pita Obama Boga kad će Amerika biti najbogatija na svetu? - Za 100 godina! – kaže Bog. - Zaplače Obama i kaže: Ja neću biti živ! Pita Oland za Francusku isto što Obama za Ameriku. Kaže mu Bog: - Za 300 godina! Zaplače Oland i kaže: Ja neću biti živ! Pita Vučić Boga kad će Srbija biti najbogatija na svetu? Bog zaplače i kaže: - Ja neću biti živ!

  • Nikolas

    26. decembar 2015 | 19:11

    DA CEMO BITI BOLJI OD SVICE USKORO U TO NEVERUJEM -TU SAM VEC 4 DECENIJE ALI NIKAD SE NEZNA -PRE 8 DECENIJA SVICERI I NEMCI SU BILI SEZONSKI RADNICI KOD MOG DEDE U BECEJU I SRBOBRANU NA ZEMLJI -MOJA MAJKA IH SE SECA!!!

  • TT

    26. decembar 2015 | 20:49

    A ja baš čuvao za posle i za dezert jednu Nestle čokoladu s lešnaci, ali mi je već muka i od pogleda na nju a s obizirom da ćemo uskoro sebi moći priuštiti brdo takvih čokolada. Srećom pa imamo i po 2 ruke pa ćemo na njima moći nositi po nekoliko satova švajcaraca, za svaku vremensku zonu po jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA