OVO SU OTMIČARI DEVOJČICE U CENTRU BEOGRADA: Pogledajte kako su ih uhapsili! (FOTO)

Za sada nisu otkriveni detalji o njihovim identitetima, jer je prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića, u toku provera validnosti njihovih putnih isprava

  • 22

Otmičari su muškarac i žena koji su oteli dete majci iz ruku i pobegli u BMW-u, probili rampu na Šimanovcima, pokušali da se oslobode devojčice, ali ih je policija zaustavila.

Otmica koja je uzdrmala Srbiju, dogodila se danas oko 13 časova u naselju Braće Jerković, u istoimenoj ulici kod broja 227.

Za sada nisu otkriveni detalji o njihovim identitetima, jer je prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića, u toku provera validnosti njihovih putnih isprava.

VIDEO-SNIMAK OTMICE: Evo kako je kidnapovana devojčica (2) s Voždovca! (VIDEO)

STRAVIČNO: Otmičari hteli da bace dete preko ograde! (FOTO) (VIDEO)

SREĆAN KRAJ DRAME S VOŽDOVCA: Ovo je mala Maša u naručju roditelja (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hana

    13. mart 2015 | 16:59

    Najstroziju kaznu za zlocince.Cuj da se oslobode deteta,koji su to monstrumi?Pa oni ne prezaju da ubiju dete.Strasno.Srpske majke ne smeju sa detetom da izadju na ulicu.Jezivo.Sve pohvale za policiju.Monstrumima najstrozija kazna pa bilo koje su nacionalnosti,oni nisuni Rumuni,ni Spanci,ni nijedne narodnosti,oni su monstrumi i ubice.Hvala policiji sto je mali slatkis ponovo u narucju svoje mame i tate.

  • Hana

    13. mart 2015 | 17:04

    Ne razumem zasto se ne snimaju njihova lica da ih vidimo,kad su hrabri da otmu dete,pokazite im lica da ceo svet vidi te junacine, i gde su lisice na rukama monstruma zena,sta se one razlikuju od ovog monstruma muskog.Ista su g....

  • DŽELE

    13. mart 2015 | 17:05

    Bravo za policiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA