OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

Toksikološka analiza pokazala je da je u krvi Teodore Viktorović (39) bilo i lekova. Ona će sutra biti izvedena pred tužioca, koji će odlučivati o pritvoru, dok će njen muž najverovatnije biti pušten

  • 14

Analize kojima je podvrgnuta Teodora Viktorović nekoliko sati pošto je, kako se sumnja, satarom ubila majku i baku, pokazuju da je u trenutku ubistva - ili nakon njega - bila u teško alkoholisanom stanju.

SATAROM PRED BEBOM UBILA MAJKU I BAKU:  Jezivi detalji masakra u centru Beograda (FOTO)

Toksikološka analiza pokazala je da je u krvi Teodore Viktorović (39) bilo 3.65 promila alkohola, kao i da je konzumirala lekove.

Po pozivu njenog nevenčanog supruga, policija je došla u stan njene bake, u kom je zatekla beživotna tela nje i njene ćerke, dok je Teodora sedela pored njihovih kreveta i nemo zurila u njih.

Teodora se nalazi na VMA, pod nadzorom je policije, a sutra se očekuje njeno izvođenje pred tužioca, koji bi od nje trebalo da uzme iskaz, nakon čega će joj biti određen pritvor.

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Suprug ove žene koja je počinila nezapamćen masakr u centru Beograda, najverovatnije će biti pušten na slobodu, jer za sada ništa ne ukazuje da je on izvršio ovaj zločin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    3. mart 2015 | 17:45

    Sa tolikim alkoholom u krvi, ona nije mogla ni da gleda, a kamoli da ubije nekog! Klasična nameštaljka!

  • Jelena

    3. mart 2015 | 17:34

    Malo je cudno:3,7 promila u krvi,lekovi u krvi takodje,covek ispred vma kaze da su je nosili jer nije bila u stanju da hoda...kako je takav neko bio u stanju da drzi sataru i hoda i ubije...malo je sve sumnjivo...a i njen muz najsumnjiviji znajuci njenu proslost i sve...Treba to ispitati dobro,verujem da ce policija to i uraditi...mnogo stvari ne pije vodu

  • žuti

    3. mart 2015 | 17:40

    Mi smo otišli davno u sto ..................

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA