NOVI DETALJI TRAGEDIJE U KRALJEVU: Ubio svoju devojku jer mu je dugovala novac?

Predrag Pavić (72) je prema prvim rezultatima istrage, u devojku ispalio dva hica, iz pištolja ''tetejac 7.62''. Od teških prostrelnih rana, Ivana je na mestu preminula

  • 14

Juče u centru Kraljeva, u kafiću ''Kvatro'' Predrag Pavić (72) iz okoline Čačka, hicem iz pištolja ubio je konobaricu Ivanu Ilić (24) iz sela Katrga. Nesrećna devojka je na mestu ostala mrtva.

KRVAVA TRAGEDIJA U KRALJEVU: Ubio konobaricu (24) pa SEO U BMW I POBEGAO!

Prema nezvaničnim informacijama, motiv strašnog zločina je novac koji je Ivana dugovala Paviću sa kojim je, navodno, bila u ljubavnoj vezi.

Ubica je posle zločina seo u svoj BMW i pokušao da pobegne. Međutim, policija ga je ubrzo locirala i zaustavila u selu Mrčajevci, gde je i uhapšen. Pronađen je i pištolj kojim je usmrtio devojku.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a po isteku će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Predrag Pavić (72) je prema prvim rezultatima istrage, u devojku ispalio dva hica, iz pištolja ''tetejac 7.62''. Od teških prostrelnih rana grudi, Ivana je na mestu preminula.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- U kafiću smo pronašli dve čaure, a kod osumnjičenog prilikom hapšenja pištolj ''tetejac 7.62'' iz kojeg su hici, najverovatnije, ispaljeni - rekao je Miloš Bzenić, viši javni tužilaca u Kraljevu koji je obavio uviđaj na mestu ubistva.

- Više od toga u interesu istrage ne mogu da saopštim.

Prema priči konobarice kafića, u kojem je Pavić sedeo pre zločina, kaže da je ubica mirno sedeo i pio sok:

- Kada je završio piće, prešao je ulicu i razgovarao mobilnim telefonom. Bila sam za šankom kada su odjeknuli pucnji. Izašla sam napolje i videla Pavića kako odlazi svojim automobilom. Šta se dogodilo u ''Kvatru'' zaista ne znam. Ivanu sam površno poznavala, ali smo bile u korektnim odnosima.

Gradom na Ibru već kruže razne verzije o motivima ovog svirepog zločina koji je juče potresao Kraljevčane.

Kako ''Novosti'' saznaju, Ivana je bila u ljubavnoj vezi sa Pavićem. Predrag joj je navodno pozajmljivao novac, a kada je odlučila da prekine kontakte sa njim, on je tražio da mu vrati dug. S obzirom da je ona to već neko vreme odbijala da učini, Pavić je na kraju i počinio ovaj stravičan zločin.

Od danas Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radojka

    18. avgust 2015 | 09:05

    Pa nije sa starcem bila iz ljubavi naravno da je bila zbog novca. Dobio si mladu ribu izvini čiča to košta pa plati....a sad smrtna ili doživotna magarče bolesni.

  • Marko

    18. avgust 2015 | 03:04

    Svako ubistvo je naravno zlocin i tragedija ali devojka od 24 godine je bila u "ljubavnoj vezi" sa covekom od 72 godine i pritom "pozajmljivala" novac od njega. Devojke prizovite se pameti! Iz takvih "ljubavnih veza" nista dobro ne moze da izadje. Tone ova planeta polako sve dublje u moralni ponor. Na zalost.

  • Momo

    18. avgust 2015 | 06:36

    Daleko bilo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA