BIĆE HLADNO I KIŠOVITO: Evo kada nas ponovo očekuju prolećne temperature i lepo vreme!

Blaži porast temperature nas očekuje u danima vikenda, kada će se minimalne temperatute kretati u od 1 do 3, a maksimalne od 10 do 13 stepeni

  • 2

Nakon današnjeg pada temperature, hladnije vreme očekuje nas i narednih nekoliko dana. Prema prognozi vremena za pet dana, sveže i hladno vreme nas očekuje do nedelje, kada se prognozira porast temperature.

DANAS TEMPERATURNI ŠOK: Posle prolećnih temperatura, u Srbiji kiša, sneg i ZAHLAĐENJE!

Sutra u Srbiji izuzetno hladno vreme, minimalna temperatura 0, a maksimalna 6. Prema prognozi vremena, sutra nas očekuje slaba kiša.

Blaži porast temperature nas očekuje u danima vikenda, kada će se minimalne temperatute kretati u od 1 do 3, a maksimalne od 10 do 13 stepeni.

Za dane vikenda uživaćemo u dužim sunčanim intervalima. Početkom naredne nedelje očekuju nas toplije vreme, a maksimalna temperatura vazduha biće 15 stepeni, dok će se minimalna kretati oko 6. podeoka.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U ponedeljak i utorak biće promenljivo oblačno, ali suvo vreme.

Inače, srednja minimalna temperatura vazduha u februaru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.6 stepeni u odnosu na višegodišnji prosek.

Srednja količina padavina tokom februara biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 3 milimetra u odnosu na višegodišnji prosek.

Vremenske prilike i kretanje oblaka možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    4. februar 2016 | 19:27

    Zar nam treba prolece u februaru?Ma najbolje i da nemamo zimu,ionako je sve poremeceno.

  • Buca 963

    4. februar 2016 | 20:54

    Izuzetno hladno od 0 do 6 stepeni.Kako se najavljuje temperatura od recimo minus 15 ako je 6 stepeni izuzetno hladno ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA