AFERA AGROBANKA: Vlasnik "Habitfarma" pokušao da se obesi na VMA!

 
  • 2

Radosav Lale Sekulić je, navodno, u noći između petka i subote oko 4.15 sati iskoristio trenutak nepažnje i obmotao sebi čaršav oko vrata, vezao ga za ivicu kreveta i pokušao da se uguši

Vlasnik "Habitfarma" Radosav Lale Sekulić, osumnjičeni u aferi "Agrobanka", pokušao je samoubistvo na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

Kako saznaje "Informer", Sekulić je pokušao da se obesi bolničkim čaršavom, ali su ga čuvari u tome sprečili. On je, prethodno, zbog teškog zdravstvenog stanja iz pritvora Specijalnog suda prebačen na VMA.

List piše da je Skulić posle hapšenja pao u depresiju i u razgovorima sa istražiteljima stalno ponavljao da njegov život više nema smisla i da će se ubiti.

- On je i ranije pokušao da se ubije, tako da smo morali da mu maksimalno pojačamo obezbeđenje koje ga ne ostavlja ni minut bez nadzora. Ipak, u noći između petka i subote oko 4.15 sati, iskoristio je trenutak nepažnje, obmotavši sebi čaršav oko vrata, vezao ga za ivicu kreveta i pokušao da se uguši - otkriva izvor.

Srećom, medicnske sestre su na vreme primetile šta Sekulić radi, pozvale su policajce i sprečile ga u pokušaju samoubistva.

- Naređenje iz vrha vlasti je da Lale mora da ostane živ kako bi mogao da otkrije sve što zna o milionskoj pljački u Agrobanci - dodaje izvor lista.

Lekari su procenili da bi i Laletov sin Duško, koji se nalazi u bolnici i u teškom je psihičkom stanju, mogao da pokuša samoubistvo, pa je i nad njim maksimalno pojačan nadzor.

Na VMA nisu želeli da komentarišu saznanja "Informera", a u Ministarstvu pravde tvrde da Sekulić nije pokušao samoubistvo.

(Izvor: Informer / Foto: Kurir)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko Bitan

    3. septembar 2012 | 13:57

    bas ga briga, trecinu ce mozda vratiti, mozda ce lezati par godina u zatvoru i izaci kao da nista nije bilo. Uz to je obezbedio i praunucad, putovao gde je hteo, vozio sta je hteo, radio sta je hteo a odgovarace neki sluzbenik koji je sve to morao da.mu odradi da ne bi izgibio posao od koga pokusava da prezivi. Ali najverovatnije ni od ovoga nista biti nece kao i od dosadasnjih afera.

  • mihaly

    3. septembar 2012 | 21:47

    hteo on damazne krevet kroz prozor,naviko nakradju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA