NIS-ov program "Zajednici zajedno"

Uspeh kompanije može biti potpun samo ukoliko doprinosi razvoju zajednice

  • 3
NIS Foto: NIS

U tom cilju NIS je 2009. godine pokrenuo program „Zajednici zajedno“  u želji da doprinese razvoju lokalnih zajednica u kojima posluje, stavljajući u fokus potrebe svih članova društva, posebno onih najmlađih. Kompanija je u saradnji sa lokalnim zajednicama širom Srbije realizovala više od 950 projekata vrednih preko 1,2 milijarde dinara. Ta sredstva uložena su u rekonstrukciju vrtića, parkova, igrališta i škola, opremanje školskih laboratorija i učionica, kao i u realizaciju  projekata iz oblasti obrazovanja i nauke, kulture, ekologije, sporta, javnog zdravlja i socijalne zaštite. Rezultati programa su svima vidljivi.

Da je ulaganje u zdravlje mladih i čitave zajednice deo strateškog opredeljenja NIS-a, govori i činjenica da je kompanija tokom 2019. godine kroz program društvene odgovornosti  sredstva u iznosu od 116,5 miliona dinara, usmerila  u podršku 20 zdravstvenih ustanova u lokalnim zajednicama širom Srbije i nabavku savremene medicinske opreme.

I u 2020. godini kroz program „Zajednici zajedno“ kompanija nastavlja da brine o najmlađima koji su budućnost naše zemlje kroz digitalizaciju i jačanje bezbednosti u školama.

Sprovođenjem ovog programa društvene odgovornosti, kompanija NIS gradi partnerstvo  sa zajednicom i gradi bolju budućnost za sve!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acika

    9. septembar 2020 | 19:08

    Kompanija koja je bila pod najvecim udarom u ovoj godini, drastični pad cena nafte i smanjenja prodaje derivata usled pandemije Covid 19 nastavlja da se odgovorno odnosi prema drustvu i zaposlenima. Svaka cast

  • AcaBg

    9. septembar 2020 | 23:54

    Moja kompanija <3 I pored silnih gubitaka koje ima zbog korone, svoje radnike nije ostavila na cedilu. Nije bilo otkaza, nije bilo kašnjenja plata, a i opet doprinosi društvu. Biti deo NIS-a je ponos.

  • Ivan

    13. septembar 2020 | 14:08

    Najgore gorivo imaju, na mol kad sipam predjem 40km vise u odnosu na nisovu naftu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA