PIJU KRV, ORGIJAJU I PRIZIVAJU ĐAVOLA: Zgranućete se kada vidite šta sve satanisti rade! (FOTO) (VIDEO)

- To što oni rade je živi užas! Muče životinje pre nego što ih prekolju, a onda piju ' njihovu krv. Neki od njih pričaju da je krv iz srca koje još uvek kuca čistija od bilo kakve energije - rekao je Randal Sulivan, jedan od svedoka koji je prisustvovao satanističkim obredima

  • 15

Video snimak koji je dospeo u javnost, u najmanju ruku je zapanjio svet i mnoge ostavio bez teksta. Izvođenje satanističkog rituala zabeleženo je u potpunosti, a obožavaoci đavola su svojim ritualima ponovo pomerili granice. Sve se desilo u Verakruzu u Meksiku, a ovom užasavajućem događaju prisustvovali su turisti, koji ovo neće zaboraviti do kraja života.

Grupa ljudi, otpočela je svoj ritual noseći kokoške i koze, koje su žrtvovali Sotoni. Mazali su se životinjskom krvlju, pili je i svoje duše poklanjali "gospodaru tame".

Satanisti širom sveta, poznati su po svojim šokantnim ritualima koji sadrže mnogo krvi, orgijanje, žrtvovanje, ples i zaklinjanje đavolu kao vrhovnoj sili, a sve ovo se odvija u šumi ili u pećinama. Jedan od svedoka koji je prisustvovao ovim događajima Randal Sulivan, navodi da "nikada ne bi poverovao da nije video svojim očima" i da " nikome u životu ne želi ovakav prizor".

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

- To što oni rade je živi užas! Muče životinje pre nego što ih prekolju, a onda piju njihovu krv. Neki od njih pričaju da je krv iz srca koje još uvek kuca čistija od bilo kakve energije - rekao je on.

Američki turisti veruju da je samo pitanje vremena kada će umesto životinja biti žrtvovani ljudi.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Pogledajte o čemu se radi:

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mars

    14. mart 2015 | 20:53

    Bolesnici

  • Fantasy Fan

    14. mart 2015 | 20:57

    Ako toliko vole djavola neka gore kod njega u paklu!!

  • 86

    15. mart 2015 | 10:41

    Sta je ovo,neka turisticka atrakcija? Ljudi se okupili pa slikaju i snimaju? Mislio sam da se satanisti skrivaju od ociju javnosti i svoje rituale obavljaju tajno,na grobljima i dr.mjestima,bez publike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA