Najpoznatija hrvatska proročica pre godinu dana predvidela atentat u Turskoj: Vera je otkrila koji je Putinov sledeći potez

Ono zbog čega se svima ledi krv u žilama je njeno proročanstvo u vezi sa Turskom i Vladimirom Putinom

  • 9

Hrvatska proročica Vera Čudina je pre godinu dana najavila događaje koji su se dogodili juče u Turskoj, kao i one koji su se proteklih meseci dešavali u Americi.

NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Rusija će preokrenuti svet, jedna velika sila će sve iznenaditi, a Turskoj i Obami se ne piše dobro

Čudina je otkrila tada da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vreme ističe predsedniku Baraku Obami.

Ono zbog čega se svima ledi krv u žilama je njeno proročanstvo u vezi sa Turskom i Vladimirom Putinom. Ona je rekla da se Turskoj loše piše, a da će Vladimir Putin preokrenuti svet, dok će nove sile biti Kina i Indija.

- Putin je lider sa kecom u rukavu, Turska će propasti u pokušajima da reanimira Osmansko carstvo. EU će naizgled očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima. EU će se raspasti, dok će Kina kao velesila iznenaditi sve, ne treba potcenjivati ni Indiju - rekla je tada Čudina.

Hrvatima, ističe ona, prete mnoga razočarenja:

Mi smo negde između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam sledi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne sme rasprodati! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda. Kad je o vlasti reč, imaćemo mnogo problema, podmetanja i neuspešnih dogovora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    20. decembar 2016 | 16:58

    То све и ја знам,а нисам пророк.А и много више...

  • Ocajno pero

    20. decembar 2016 | 14:29

    Sve ovo mogao sam i ja da im kazem bez ove Cudine. Jedino je njeno prezime cudno od svega ovoga. Ko barem malo prati politiku, moze da predvidi mnogo vise od ove nazovi prorocice. Vrabci na grani znaju da EU puca po svim savovima. Da ce biti haos u EU to se vidi svaki dan. Turska igra na zici a nalazi se izmedju kamena i cigle. Da li ce da je Rusija kamen ili ce ih docekati kauboji cigla manje je vise bitno. Siriju su hteli da uniste, a to ce se kao bumerang vratiti Turskoj. Kina je i sada osovina oko koje se sve vrti. Pitanje samo koliko Kinezi zele da se brzo okrece.

  • Vanja

    20. decembar 2016 | 14:54

    Posle bitke svi su generali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA