Pas je zgrabio devojčicu, roditelji su pretrnuli od straha, a tek onda shvatili kolika je opasnost vrebala! (VIDEO)

Na zaprepašćenje roditelja, gurnuo je devojčicu u stranu i uhvatio je za pelenu, zamahujući njome kao zastavicom. Potom ju je bacio u jedan žbun

  • 11

Roditelji sedamnaestomesečne devojčice Šarlot rešili su da usvoje dobermana kome su dali ime Kan. Međutim, pas je od prethodne porodice pretrpeo zlostavljanje i spasen je u poslednji čas, a samo četiri dana nakon što su ga usvojili, uradio je nešto što niko ne bi očekivao.

NAJSLAĐI LEPOTICA I ZVER: Ove fotografije ruše sve mitove o OPASNIM kučićima!

PAS SE BORIO SA ZMIJAMA DO SMRTI: Spasao celu porodicu od otrovnica, a onda preminuo u mukama (FOTO)

Dok su se Kan i Šarlot jednog dana igrali u dvorištu, pas je postao agresivan. Na zaprepašćenje roditelja, gurnuo je devojčicu u stranu i uhvatio je za pelenu, zamahujući njome kao zastavicom. Potom ju je bacio u jedan žbun.

Posle prvobitnog šoka, Šarlotina majka je ubrzo shvatila zašto se Kan tako ponaša. Kan je uočio otrovnu zmiju, koja je dolazila direktno ka devojčici.

Odreagovao je tako da je umesto nju, zmija ujela njega. Srećom, veterinari su uspeli da mu spasu život i on se danas oseća dobro…

Stavivši svoj život na kocku, ovaj pas je već posle četiri dana pokazao svojim vlasnicima da je pravi heroj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vesna

    24. decembar 2016 | 10:32

    Duša predivna... Pas je pravi čovekov prijatelj..

  • Majkl

    24. decembar 2016 | 14:49

    Дајте куци само мрву пажње и љубави и добићете планину пожтрвовања, пажње, бриге о породици, саможртвовања и љубави за цео њен живот. Ово Вам каже човек који се својих првих 30. година живота панично плашио и најмањих куца, а сада излечен од страха и благословљен човек коме и луталице и власнички пси сами прилазе да се мазе и играју. А излечиле су ме замислите куце. Два огромна добермана и један огроман вучјак. Живот је огромно чудо.

  • Gejmer

    24. decembar 2016 | 10:19

    WOW

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA