≫ 

Dovela je psa na plažu, a onda je on uleteo u more. U plićaku su ga čekale dva morska psa! (VIDEO)

Izbezumljena vlasnica psa je pokušavala da dozove svog ljubimca

  • 6

Jedan od najvećih strahova svakog vlasnika psa je da njegov ljubimac ne pojuri za mačkom preko ulice, jer su na žalost mnogi na taj način stradali pod točkovima automobila.

>>> Ove biljke imate u kući, a ne znate da mogu da ubiju vašeg ljubimca

Opasnosti velegrada ipak izgledaju skoro bezazleno kada se uporede sa situacijom u kojoj se našla jedna žena u Australiji.

Šokantni video objavljen na društvenim mrežama pokazuje dve tigraste ajkule u plićaku plaže na ostrvu Mabuaig, a onda se u kadru pojavio pas koji ulazi u more i pliva ka ajkulama!

Izbezumljena vlasnica psa je pokušavala da dozove svog ljubimca, ali se Jesi nije osvrtao već je nastavio ka opasnim predatorima u želji da se poigra sa njima!

Nije baš najjasnije šta se potom dogodilo, ali u svakom slučaju priča nije imala tragičan kraj jer su ajkule otplivale dalje, a više srećni nego pametni pas se vratio na obalu, gde ga je čekala prestravljena vlasnica sa lopticom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Crvena

    28. decembar 2016 | 15:04

    Kakav kreten od vlasnice.Videla je ajkule i ipak pustila psa.Na snimku se cuje kako se smeje!Kakav poremeceni um!Mogla je da snimi kako ajkule jedu njenog druga!Kakav kreten neopevani!!!

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    28. decembar 2016 | 17:01

    Glupani i glupanke uvek imaju sreće u životu.... Vrlo često ni ne znaju da imaju sreće!!!!!

  • Magdalena

    28. decembar 2016 | 21:58

    Ovde nosi dva morska psa, vec jedan.....i to u pocetku skoro pa malo nasukan, jer se vidi deo zadnjeg peraja koliko se klazi i mrda, jedan morski pas i jedna kopmeni pas....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA