Bolesni dečak koji nije jeo šest meseci napisao pesmu kobasicama (VIDEO)

Dečak iz Britanije Džonatan Hi (6), koji zbog retke bolesti nije mogao ništa da jede pola godine, u pesmi objašnjava koliko voli kobasice, sa čime od priloga voli da ih jede, da o njima razmišlja po celu noć i dan, a na kraju moli doktore da vrate kobasice u njegov život

  • 1

Džonatan Hi (6), dečak iz Velike Britanije, koji zbog retkog genetskog poremećaja nije mogao da jede ništa čitavih šest meseci, spevao je pesmu o svojoj omiljenoj hrani - kobasicama.

Mališan je zbog retke bolesti imunog sistema u bolnici proveo punih pet meseci, a postao je glavna zvezda na ostrvu nakon što je u jednoj emisiji izrecitovao svoju pesmicu.

Dečak u njoj objašnjava koliko voli kobasice, sa čime od priloga voli da ih jede, da o njima razmišlja po celu noć i dan, kao i da na kraju moli doktore da vrate kobasice u njegov život.

Džonatan je u Britaniji poznat od septembra, kada je primio nagradu za hrabrost od princa Harija. Na pitanje šta je tom prilikom rekao princu, Hi je rekao da se ne seća jer je bio previše uzbuđen.

Inače, mališan, koji je u međuvremenu napustio bolnicu, vratio se tokom božićnih praznika u medicinsku ustanovu kako bi pozdravio lekare. Tom prilikom je rekao da uči da kuva i da se raduje jer će uskoro ponovo moći da jede svoju omiljenu hranu.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA