BUS PLUS: Izmenom trase 74 omogućena direktna linija Mirijevo - Bežanija

Na osnovu molbi stanovnika Mirijeva i Gradske Opštine Zvezdara, ali i na osnovu podataka dobijenih očitavanjem Bus Plus kartica, od 2. aprila biće izmenjena trasa autobusa broj 74

  • 2

Gradska linija autobusa broj 74, koja saobraća trasom Omladinski stadion - Bežanijska kosa, od ponedeljka 2. aprila biće produžena do svog novog terminusa u Mirijevu 3.

- Na osnovu molbi stanovnika Mirijeva i Opštine Zvezdara, ali i na osnovu podataka dobijenih očitavanjem Bus Plus kartica, utvrđeno je da veliki broj putnika sa linije broj 25P preseda na liniju 74, koja saobraća do Bežanijske kose - objašnjavaju iz Bus plusa razlog menjanja trase.

Produžena linija ubuduće će nositi broj i naziv 74 Bežanijska kosa - Mirijevo 3 i omogućiće građanima direktnu liniju od Mirijeva do Bežanijske kose.

Na produženom delu trase od Omladinskog stadiona do Mirijeva 3, vozila će koristiti sve postojeće stanice u ulicama Mije Kovačevića - Višnjička - Mirijevski bulevar - Vitezova Karađorđeve zvezde - Mirijevski venac - Semjuela Beketa - Koste Nađa.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lauda

    6. jul 2012 | 12:48

    u svim gradovima gde postoji ovakan način naplate prevoza, važi vremensko ograničenje vožnje, a ne plaća se svaki put kad presedaš. tako npr. ako moraš da promeniš i 3 busa u roku od 90 minuta, sa kartice ti skida kao jednu ožnju. ovde ni pomena o tome. lopovi!

  • stefan

    31. mart 2012 | 16:46

    svaka cast to ce poboljsati zivot gradjana koji zive u i kod mirijevskog bulevara , odrzali ste predizborno obecanje! svaka cast! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA