• 0

Potresan oproštaj Šabanovog prijatelja: "Za mnom ostaju putevi dugi, u jedno srce tuga i radost je stala" (VIDEO)

Goran Milošević, poznati radio-voditelj drugovao je i sarađivao sa Šaulićem decenijama. U studio TV Telegrafa doneo je sve Šabanove singl ploče, otkrio je kako se u "njihovo" vreme živelo u Šabačkoj mahali i šta se slavilo u kući slavnog pevača - Božić ili Ramazan

  • 0

Proteći će još mnogo vode Savom pored Šapca, proći će tuda mora i okeani dok se u tom gradu ili nekom gradu u krugu od hiljadu kilometara ne rodi osoba sa kombinacijom takvog talenta, harizme i skromnosti koja nije žudila za slavom, a koja će moći da postane kandidat za muzičkog naslednika Šabana Šaulića. Ili što bi za TlelegrafTV rekao Goran Milošević, poznati radio-voditelj, Šabanov dugogodišnji prijatelj i saradnik i verovatno najveći kolekcionar Šaulićevog opusa: "Ja sam siguran da Šaban nije čitao Šekspira. Ali, sa ove istorijske distance ja bih samo nekim mlađim klincima poručio da prime sledeću misao: Slava, to vam je kao krug na vodi koji sve veći i veći biva, a kada postane najveći - pretvara se u ništa". A Šaban je bio sve.

Pogledajte TV intervju sa Šabanovim velikim prijateljem i poštovaocem i poslušajte dirljivi oproštaj Gorana Miloševića od kralja narodne muzike:

Telegraf.rs

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima