• 1

Stefanović u Ivanjici: Nastavljamo intenzivna ulaganja, cilj zapošljavanje i bolji život ljudi

Tokom posete Ivanjici, Stefanović je razgovarao sa predsednikom opštine i njegovim saradnicima o daljim ulaganjima države u putnu infrastrukturu u ovom kraju

  • 1

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je u Ivanjici da će država nastaviti intenzivna ulaganja u infrastrukturu i bezbednost u ovoj opštini, kako bi stvorila povoljan ambijent za potencijalne investitore, jer joj je cilj da se ljudi zapošljavaju i žive kvalitetnije i bolje.

Tokom posete Ivanjici, Stefanović je razgovarao sa predsednikom opštine i njegovim saradnicima o daljim ulaganjima države u putnu infrastrukturu u ovom kraju, ali i u utvrdu obale, kako bi se obezbedila bolja zaštita od potencijalnih poplava, saopštio je MUP.

Govoreći o ulaganjima u energetsku mrežu, Stefanović je najavio da će za dve i po godine elektro - energetska mreža biti unapređena i omogućiti stabilno napajanje, dok ćemo, kako je naveo, za pet godina, sa dodatnim kapacitetima, potencijalnim investitorima moći da pružimo snabdevanje strujom sa dve strane.

- Nastavljamo dalje investicije u zdravstvu. U poslednjem ciklusu u zdravstvene objekte u ovoj opštini uloženo je gotovo 800 hiljada evra i to nije kraj. Želimo da planski, na odgovoran i ozbiljan način, kažemo ljudima šta i kada možemo da uradimo, koliko će biti potrebno novca za to i da to u predviđenom roku i završimo - rekao je Stefanović.

Ministar policije tokom posete Ivanjici obišao je i Policijsku stanicu i razgovarao sa načelnikom i zaposlenima o rezultatima i uslovima rada.

Stefanović je istakao da je bezbednosna situacija u Ivanjici dobra, da rad policije daje dobre rezultate, da je stopa kriminala smanjena i da nije počinjeno nijedno teže krivično delo.

Ministar je rekao da su mu policajci ukazali da im nedostaju terenska vozila kako bi njihova patrolna delatnost bila još efikasnija i dodao da će se Ministarstvo i kroz nabavku vozila, ali i informatičke opreme, kao i rekonstrukciju jednog dela stanice potruditi da olakša njihov rad.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Johan

    Mislim da policiji nije mesto ds zaposljavaju i da otvsraju nova radna mesta vec da se brinu o bezbednosti građana jer svaki dan nekoga ubiju neko skoci sa tarase neko pogine u saobracaju a on hoce da zaposljava jesi ministar fonda za zaposljavanje ili policije

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima